Dienstenbond CNV

Leden stemmen in met CAO NOB
08-06-2006

De leden van CNV Media hebben ingestemd met het (principe) akkoord wat in de 2e helft van de maand mei met de directie van het Nederlands Omroepproduktie Bedrijf N.V. (NOB) was bereikt.

De gewijzigde CAO heeft een looptijd van 1 april 2006 tot en met 31 maart 2007.
Als eerder vermeld komt dit akkoord naar onze mening in ruime mate tegemoet aan de voorstellen welke van vakbondszijde werden ingediend. Met name in het structurele salaris is een positieve slag gemaakt en ook de incidentele uitkering mag er zijn. Daarnaast zijn er belangrijke secundaire arbeidsvoorwaardelijke afspraken gemaakt.

Er staat bij het NOB nog een hoop te gebeuren dit jaar, u weet dat als beste.

CNV Media zal zich zo goed mogelijk op de hoogte blijven stellen van de gang van zaken met betrekking tot de verkoop van het bedrijf. Voor ons is uw positie daarin van het grootste belang en dat is de directie natuurlijk bekend gemaakt. Wij nodigen u ook uit ons op de hoogte te houden. Tenslotte zijn we samen de vakbond en zonder uw input lopen we het risico een informatieachterstand op te lopen.

Wilt u tevens zo vriendelijk zijn om onze ledenadministratie door te geven als u niet meer bij het NOB werkzaam bent maar bijvoorbeeld bij DutchView. We kunnen u dan beter van dienst zijn in onze dienstverlening en mailingen betreffende het specifieke bedrijf gericht toezenden.

CNV Media timmert hard aan de weg om de belangen van de werknemers te behartigen. Het lidmaatschap heeft veel te bieden, ook voor de individuele medewerker. Wilt u uw collegas die nog niet bij een vakbond zijn aangesloten daar ook op wijzen?! Belangrijke voordelen zijn het gratis rechtsbijstandpakket in de privé-situatie, ook voor uw gezinsleden, de diensten van ons adviesbureau Kans voor een loopbaancheck en/of advies en de voordelige en unieke verzekering ingeval van werkloosheid en ziekte.

Bovendien vragen wij de laagste contributie van alle bonden.

Vragen en opmerkingen vernemen wij graag. U kunt hiervoor terecht bij uw bestuurder, Arie Kasper. Hij is bereikbaar op 035-6460580. Mailen kan ook op hilversum@cnvdibo.nl