Roto Smeets de Boer NV

Bestuursvoorzitter RSDB trekt zich terug

In goed overleg met zijn commissarissen heeft Hans de Jong, voorzitter van de Raad van Bestuur, besloten om op de algemene vergadering van aandeelhouders van 19 juni a.s. zijn functie neer te leggen. Met name de teleurstellende afloop van de delisting activiteiten heeft hem tot dit besluit gebracht.

Totdat er in de opvolging van Hans de Jong is voorzien zal John Caris, als interim CEO, de zaken van hem overnemen.

De Raad van Commissarissen wil zijn dank uitdrukken voor de bijdrage die Hans de Jong in diverse functies gedurende zijn langdurige loopbaan bij RSDB heeft geleverd.

Hilversum, 8 juni 2006

RSDB NV
Raad van Commissarissen

Profiel
RSDB NV is opgenomen in de notering van Euronext als NextPrime onderneming met Amsterdam als marktingang. RSDB is een organisatie van dienstverlenende ondernemingen die de communicatie-uitingen van haar opdrachtgevers - met toegevoegde waarde - omzet in gedrukte en multimediale producties. Deze ondernemingen zijn ondergebracht in twee business lines: Print Productions - gericht op het efficiënt vervaardigen van full service rotatiedrukwerk en Marketing Communications - gericht op het optimaal faciliteren van het 'eigen communicatiekanaal' van opdrachtgevers door middel van effectieve, cross-media communicatieconcepten.