Ingezonden persbericht


Persbericht:

Actis stuurt resellers de lucht in

Actis, distributeur van IP telefonie oplossingen, organiseert op 29 juni 2006 haar inmiddels 10e resellerevent in het Aviodrome in Lelystad. Tijdens dit event presenteert Actis haar kijk en toekomstvisie op de telecommarkt. Daarnaast wordt via parallelle sessies de producten die Actis distribueert verder uitgelicht. Een van deze parallel sessies zal plaats vinden in de recent door het Aviodrome verworven Boeing 747 jumbojet. De parallel sessies worden ingevuld door vendors als Aastra, AudioCodes, Borderware, Extricom & OneXS.

Tijdens het event wordt onder de eerste 100 inschrijvers een loting gedaan. De drie winnaars van deze loting gaan de lucht in voor een 'live' sessie stuntvliegen met Fokker S.11 vliegtuigen. Ook worden de bekende Actis awards uitgedeeld en wordt er afgesloten met een uitgebreid buffet.

Een groot aantal genodigden is reeds benaderd en personen die belangstelling hebben kunnen zich inschrijven via www.actis.nl. Let wel dat alleen de eerste 100 inschrijvingen meedingen naar de stuntvlieg sessies. Voor vragen over dit event kunt u contact opnemen met Rick Teernstra via telefoonnummer 020 3162 162

EINDE BERICHT

Voor de redactie:

Over Actis

Actis is distributeur van producten voor data- en
telecommunicatienetwerken. Via een netwerk van 'Value added resellers' worden producten en diensten geleverd zoals Voice over IP telefooncentrales, Virtual Private Networks, Call Centers en draadloze communicatie. Actis biedt oplossingen voor datanetwerken van HP, IP Media Gateways van Audiocodes, SIPsecurity oplossingen van Borderware, WiFi infrastructuur van Extricom, telefonienetwerken en applicaties van AastraMatra en Hosted IP Telefonie en IP-VPN oplossingen van OneXS.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rick Teernstra

Afd. Marketing & Sales
Cessnalaan 29/33
1119 NJ Schiphol-Rijk
The Netherlands
Direct: : +31 20 316 21 62
Main number : +31 20 316 21 21
Faxnumber : +31 20 316 21 11
E-mail : rteernstra@actis.nl