Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT APELDOORN

8 juni 2006

Apeldoorn - Trekker beschadigt spoorbomen

Een 44-jarige man uit Zevenhuizen beschadigde woensdag (07/06) rond 18.00 uur de spoorbomen van een overweg. De man reed met zijn trekker met aanhangwagen over Kanaal Noord, richting de Molenstraat-Centrum. Hij moest de spoorwegovergang over, maar terwijl hij dit probeerde, begonnen de bellen te rinkelen en gingen de spoorbomen dicht. Om een aanrijding met de naderende trein te voorkomen, besloot de man gas te geven. Hierbij raakte hij de spoorbomen.

Apeldoorn - Auto gestolen

Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag (06/06) op woensdag (07/06) tussen 22.30 en 11.00 uur een auto gestolen aan de Wolframstraat. Het gaat om een grijze Audi A3. In de auto lagen ook nog wat persoonlijke bezittingen.

Apeldoorn - Jongens slaan meisje

Een 16-jarig meisje uit Apeldoorn is woensdag (07/06) geslagen door een onbekende jongen. Het meisje fietste over de Laan van Maten en werd daar aangesproken door twee jongens. Zij reageerde niet en fietste door. Op de terugweg, rond 15.15 uur, komt zij op dezelfde weg de jongens weer tegen. De jongens schelden haar uit en volgen haar. Een van de jongens haalt haar vervolgens in en geeft haar een vuistslag in het gezicht.

Apeldoorn - Man wil fiets kopen, maar wordt beroofd

Een 21-jarige man uit Spankeren had pech toen hij op straat een fiets wilde kopen. De man liep in de nacht van woensdag (07/06) op donderdag (08/06) rond 00.42 uur op de Hoofdstraat toen hij werd aangesproken door een man met een fiets. De man bood de fiets te koop aan, maar toen de 21-jarige hierop in ging en zijn portemonnee wilde pakken, werd hij beroofd. Toen hij er wat van wilde zeggen, kreeg hij een paar klappen tegen zijn hoofd. De dader fietste vervolgens weg.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Bert Top 055 - 548 60 58

---- --