Time : 09:11:40
Date : 02 June 2006
Sender Name: Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid

FVB Limburg reikt de BOA (Bouw Opleidings Award) uit op 8 juni 2006 aan vier Limburgse bouwbedrijven

Persuitnodiging

BOA en bloemen voor winnende bouwbedrijven
FVB Limburg reikt de BOA (Bouw Opleidings Award) uit op 8 juni 2006 aan vier Limburgse bouwbedrijven

Op 8 juni worden vier Limburgse bouwbedrijven beloond voor hun inspanningen op het gebied van opleiding door het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid Limburg. De uitreiking vindt plaats in de historische landcommanderij van Alden Biesen. Alle genomineerden worden in de bloemetjes gezet. De vier winnende bedrijven ontvangen naast de award een aankoopcheque voor persoonlijke beschermingsmiddelen ter waarde van ¤ 500 en een fles champagne.

BOA voor kleine en grote bedrijven
Vier Limburgse bouwbedrijven ontvangen de BOA voor hun verwezenlijkingen op het gebied van opleiding in de bouwsector. De bouwbedrijven werden voor deze award opgesplitst in vier categorieën naar gelang de grootte van het bedrijf, meer bepaald het aantal arbeiders dat ze in dienst hebben. In de eerste categorie zitten bedrijven met 0 tot 5 arbeiders in dienst, in de tweede categorie 6 tot 10, in de derde categorie 11 tot 50 en in de vierde categorie bedrijven met meer dan 50 arbeiders in dienst. Zo vallen zowel kleine als grote bedrijven in de prijzen.

Bouwbedrijven in de bloemetjes
Alle genomineerden voor alle categorieën worden die avond extra in de bloemetjes gezet. Per categorie zijn er 5 genomineerde bouwbedrijven. De winnaar per categorie krijgt naast de BOA tevens een aankoopcheque van ¤500 voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen en een fles champagne.

Programma
19:30uOnthaal en drankje
20:30uOptreden van stand-up comedian Alex Agnew
21:15uUitreiking van de Bouwopleidingsaward
22:00uReceptie
Moderator: Dhr. Roofthooft

Contactpersoon:
Monique Hens - Regiomanager FVB Limburg
monique.hens@fvbffc.be
T:011/30.12.43
GSM: 0477/50.31.69

URL: http://www.debouw.be Picture: (None)
Attachments: (None)

Translations: (None)

Link to Press Release - NL