Getronics PinkRoccade

-Hertogenbosch 7 juni 2006 Persbericht

SAP Pinnacle Award 2006 voor Getronics PinkRoccade

SAP heeft de SAP Pinnacle Award 2006 in de regio EMEA News toegekend aan Getronics PinkRoccade. Belangrijkste reden hiervoor is de prestatie die Getronics PinkRoccade heeft geleverd door in korte tijd maar liefst 185 gemeentes te acquireren als nieuwe SAP klanten.

Voor het gestructureerd opzetten van hun informatiehuishouding kozen deze gemeentes voor CiVision, oplossingen door Getronics PinkRoccade voor de lokale overheid ontwikkeld op basis van mySAP All-in-One. Bart Visser, directeur Lokale Overheid binnen Getronics PinkRoccade, ontving de award, een kristallen sculptuur van Lalique, uit handen van Donna Troy, Executive Vice President Global SME Indirect Channels van SAP.

Getronics PinkRoccade heeft ruim vier jaar geleden SAP gekozen als één van de standaard platforms voor het verder ontwikkelen van CiVision productlijnen. Deze productlijnen zijn ondertussen bij 185 Nederlandse gemeentes geïmplementeerd. Getronics PinkRoccade gaat het aanbod verder uitbreiden met meer software op basis van SAP NetWeaver. Zo worden er nieuwe producten geïntroduceerd voor vergunningen en handhaven, zorg, publiekszaken, adressen en gebouwen en front- en backoffice integratie. Naar verwachting zullen aan het eind van dit jaar zeker 225 gemeentes het SAP platform gebruiken. Getronics PinkRoccade heeft met het gerealiseerde verkoopsucces en het winnen van de award aangetoond dat SAP een uitstekend schaalbaar platform biedt dat geschikt is voor relatief kleine, middelgrote en grote lokale overheden in Nederland.

Het Pinnacle Awards Program is opgestart om erkenning te geven aan SAP Global Technology, SAP Global Services en SAP Software Partners die hun partnerschap met SAP hebben geoptimaliseerd door het leveren van uitmuntende producten, oplossingen en services aan gemeenschappelijke klanten. Bij de SAP Pinnacle Awards 2006 gaat het vooral om technologische innovatie, brancheoplossingen, MKB-oplossingen en oplossingen op basis van SAP NetWeaver. Per regio wordt één award uitgereikt.