Ingezonden persbericht


Persbericht 8 juni 2006

Unieke diensten tijdens het WK 2006 op Telegraaf.nl

De redactie van De Telegraaf biedt gedurende het WK 2006 bijzondere content aan op de portal Telegraaf.nl. Hrt gehele WK staat er al direct tijdens elke wedstrijd een live fotoreportage service online met spectaculaire beelden. Vanaf morgenochtend 11.00 uur start ook het Telegraaf WK Radio Journaal op de website van Telegraaf.

. Live fotoreportage online
De redactie van De Telegraaf heeft exclusief in samenwerking met BrunoPress unieke content rond de grootste sportgebeurtenis van dit jaar op de website Telegraaf.nl:Directe actie- en feestbeelden van alle 64 wedstrijden, 2 tot 3 minuten nadat het beeld gemaakt is. Ongeveer 50 foto's van hoge kwaliteit met ondertitelingsinformatie worden getoond aan de bezoeker. Alle wedstrijden worden in een archief opgeslagen en kunnen op elk gewenst moment geraadpleegd worden. De bezoekers van Telegraaf.nl kunnen nagenieten van spectaculaire beelden van het WK 2006!

. Telegraaf WK Radio Journaal
Het Telegraaf WK Radiojournaal wordt elke dag uitgezonden via de website van Telegraaf en gaat vrijdag 9 juni 2006 van start om 11.00 uur. Is er tussentijds breaking news dan valt dit uiteraard ook te beluisteren via Telegraaf.nl. Exclusief materiaal van onze reporters in Duitsland, elke dag tijdens het WK met updates om 11.00, 14.00 en 17.00 uur. De uitzendingen zijn ook via podcast te beluisteren.