QEBEI opent deuren in Eindhoven

Innovatief gezondheidsconcept binnenkort in Nederland

EINDHOVEN, 20060524 -- Eindhoven - Qebei is het bedrijf achter een innovatief gezondheidsconcept dat binnenkort op de Nederlandse markt wordt geïntroduceerd. Qebei draagt een manier van leven uit waarbij de gezondheid van de mens centraal staat. Mensen worden op een leuke en vernieuwende manier bewust gemaakt hoe om te gaan met het lijf. Donderdag 8 juni opent Qebei haar deuren in Eindhoven. Tijdens deze happening wordt de Q-fitcheck gepresenteerd. Het apparaat is uniek in Europa en is in staat aan te geven hoe fysiek fit iemand is.


"Enjoy Life" Zegt Directeur W. Egmond. Volgens van Egmond is het niet verkeerd om af en toe een glaasje wijn te drinken, maar je dient daarentegen wel bewust bezig te zijn met je lichaam; gezond eten, regelmatig sporten en voldoende rusten. Alleen dan kan je lichaam in balans zijn.

Lease plan
Qebei begeleidt mensen heel intensief bij het vinden van de juiste balans. Het qebei lease concept, de Q-fitlease, is uniek in haar soort. De sporter werkt thuis, wanneer hij wil aan zijn gezondheid. Iedere 3 maanden wordt er een ander hoogwaardig en vooruitstrevend fitnessapparaat afgeleverd waar de sporter, begeleid door een online coach, zijn work outs op kan uitoefenen. Op deze manier kan ieder individu thuis op ieder gewenst moment een training afwerken. Thuissporten is nieuw en kan sinds maart van dit jaar volledig fiscaal afgetrokken worden door de werkgever.

Sport en technologie
Aan de hand van de uit China overgewaaide Q-fitcheck is Qebei in staat de fysieke fitheid van mensen te testen. Samen met Gemeente Eindhoven, een zorgverzekeraar, de GGD en Sports & Technology is de Q-fitcheck door Qebei nu voor iedere Nederlander toegankelijk. "Aan de hand van een 14 tal tests wordt de fitheid van een individu bepaald. De test vindt plaats aan de hand van de vijf belangrijkste fitheidcomponenten: Kracht, Lenigheid, Snelheid, Uithoudingsvermogen en Coördinatie." Aldus bewegingsfysioloog J. Goudsmit.

Open dag
De open dag van Life Style Brand Qebei vindt plaats aan de Dillenburgstraat 47 te Eindhoven en is voor iedereen gratis toegankelijk, start om 10.00u en duurt tot 19.00u. Aanwezigen kunnen deelnemen aan tal van activiteiten, luisteren naar sprekers en genieten van culinaire en artistieke hoogstandjes.
De open dag wordt geopend door oud Profvoetballer en 73-voudig international Hans van Breukelen. Tegenwoordig is van Breukelen directeur van stichting Sports & Technology. In zijn betoog zal hij vertellen hoe sport en technologie anno 2006 hand in hand gaan en hoe de sport voordeel haalt uit de huidige technische mogelijkheden.