Fannie Mae kondigt aanbod aan van de nieuwe uitgifte van ....

Fannie mae

Fannie Mae kondigt aanbod aan van de nieuwe uitgifte van Benchmark Notes (R) met 2 en 10 jaar geldigheid

WASHINGTON, June 9 /PRNewswire/ --

Fannie Mae (NYSE: FNM) kondigde vandaag het aanbod via dealersyndicaten aan van de nieuwe uitgifte van Benchmark Notes met een geldigheid van 2 en 10 jaar.


2 jaar geldig 10 jaar geldig

Prijsdatum 13 juni 2006 13 juni 2006
Overdrachtsdatum 15 juni 2006 15 juni 2006
Vervaldatum 15 juni 2008 15 juli 2016
Omvang uitgifte 4 miljard US dollar 3 miljard US dollar Coupon TBD TBD
Uitbetalingsdatum Elke 15e juni en Elke 15e juli en 15e december, 15e januari,
te beginnen op te beginnen op
15 december 2006 15 juli 2006
CUSIP 31359MS53 31359MS61
Registratie Inschrijving wordt Inschrijving wordt gemaakt om gemaakt om
de obligaties op de de obligaties op de
EuroMTF-markt van de EuroMTF-markt van de
Beurs van Luxemburg Beurs van Luxemburg
te registreren te registreren

Bij het aanbod met een geldigheid van 2 jaar zijn Barclays Capital Inc., HSBC Securities (USA) Inc. en Morgan Stanley & Co. de gezamenlijke leiders. De co-managers zijn Banc of America Securities LLC, Bear, Stearns & Co. Inc., Citigroup Global Markets Inc., Deutsche Bank Securities Inc., FTN Financial Capital Markets, Goldman Sachs & Co. en UBS Securities LLC. Er komt een toegewezen verkoopgroep die bestaat uit 10 extra dealers.

Bij het aanbod met een geldigheid van 10 jaar zijn Lehman Brothers Inc., Merrill Lynch Government Securities en J.P. Morgan Securities Inc. de gezamenlijke leiders. De co-managers zijn Bear, Stearns & Co. Inc., Citigroup Global Markets Inc., Deutsche Bank Securities Inc., FTN Financial Capital Markets, Goldman Sachs & Co. en UBS Securities LLC. Er komt een toegewezen verkoopgroep die bestaat uit 10 extra dealers.

Fannie Mae is een bedrijf dat is genoteerd op de beurs van New York. Het bedrijf werkt conform federale statuten. Fannie Mae wil de Amerikaanse Droom via zijn American Dream Commitment voor miljoenen starters toegankelijk maken door de huizenmarkt voor deze groep uit te breiden. Tevens wil het bedrijf het percentage huizenbezitters opstuwen tot 55 procent, het bezitten en huren van een huis voor miljoenen families die hun huis dreigen te verliezen, verbeteren en de hoeveelheid beschikbare en betaalbare huizen uitbreiden, daar waar dat het meeste nodig is. Meer informatie over Fannie Mae kunt u vinden op www.fanniemae.com.

Dit persbericht is niet bedoeld als aanbod obligaties van Fannie Mae te verkopen, noch als aanbod obligaties van Fannie Mae te kopen. Niets in dit persbericht houdt advies in over de voordelen van het kopen of verkopen van een particuliere investering. Een investeringsbesluit betreffende enige aankoop van obligaties waarnaar hierin wordt verwezen, mag slechts gemaakt worden op basis van informatie die is verkregen uit de aanbiedingsnieuwbrief van Fannie Mae van 17 oktober 2005, en geen vertrouwen mag gesteld worden in de volledigheid of nauwkeurigheid van de informatie die in dit persbericht wordt weergegeven.

Handel niet in obligaties tenzij u de aard en mate van risico ervan begrijpt. Wees er tevreden mee dat ze voor u beschikbaar zijn in het kader van uw omstandigheden en financiële positie. Als u twijfelt, dient u een voldoende gekwalificeerde financieel adviseur te raadplegen.

Benchmark Notes is een geregistreerd handelsmerk van Fannie Mae. Onbevoegd gebruik van dit merk is verboden.

Website: www.fanniemae.com