Politie Zeeland


---


W-2304-2006 Getuigen gezocht aanrijding A58
Vrijdag rond 17.00 uur vond er op de A58 ter hoogte van hectmeterpaal 168,5 Oost Souburg een aanrijding plaats tussen drie auto's.
Een vermoedelijk grijze of zwarte 4 wiel drive heeft waarschijnlijk te laat in de gaten gehad dat er langszaam werd gereden en raakte een auto met een Duits kenteken aan de rechtervoorzijde en een auto met een Frans kenteken aan de linkerachterzijde.
Hij is hierna via de middenberm doorgereden zonder te stoppen en zijn identiteit bekend te maken.
De auto van de Duitse automobilist moest weggetakeld worden.
De politie Zeeland verzoekt getuigen en/of personen die informatie hebben over de grijze of zwarte 4 wiel drive die betrokken was bij de aanrijding zich te melden of te bellen naar nummer 0900-8844.

O-2305-2006 Aanrijding
Op de Ringbaan-West in Goes vond vrijdag rond 16.15 uur een aanrijding plaats tussen drie personenauto's .
Een 52-jarige bestuurder uit Kapelle stond stil toen een 38-jarige bestuurder uit Goes niet op tijd kon stoppen en tegen de achterkant van voorgander botste. Hierdoor schoot de auto van 52-jarige naar voren waardoor hij tegen de auto van een 38-jarige voor hem staande bestuurder uit Zierikzee botste.
Niemand raakte gewond. De betrokken personenauto's zijn allemaal beschadigd.

Z-2306-2006 Medicijnen verloren
In Terneuzen is vrijdag een doosje medicijnen verloren.
In welke straat het doosje is verloren is niet bekend.
Het betreft een wit doosje met 15 tabletten Mirtazapine. Aan de vind(st)er wordt verzocht het doosje af te geven bij politie of apotheek.

---- --