Circus Roncalli en The Kelly Family in Amsterdam

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Na een succesvolle toernee door Duitsland en Oostenrijk komen Circus Roncalli en The Kelly Family nu ook naar Nederland. Op vrijdag 9 juni en zaterdagmiddag 10 juni staan ze met de show 'Who'll come with me' in de Pepsi Stage in Amsterdam. 'Who'll come with me' is een unieke combinatie van circus en muziek. De voorverkoop voor deze voorstellingen begint zaterdag aanstaande om 10.00 uur.

Niet alleen de mix van circus en muziek is bijzonder aan 'Who'll come with me', maar ook de rol van The Kelly Family. Behalve dat zij een aantal bekende oude en nieuwe hits brengen, zijn ze ook daadwerkelijk onderdeel van de circus acts. Maite Kelly blijkt over onmiskenbare humoristische talenten te beschikken in haar clownsact met de bekende circus familie Luftmann. En zijn hobby in de extreme sports komt Joey Kelly uitstekend van pas bij zijn acrobatiek act.

'Who'll come with me', vernoemd naar de grote wereldhit van The Kelly Family, is de tweede samenwerking tussen Circus Roncalli en The Kelly Family. Twee jaar geleden brachten zij de succesvolle show 'Phantasie Verboter'. Het is voor het eerst dat de show in Nederland te zien is.

Circus Roncalli & The Kelly Family
'Who'll come with me'
Vrijdag 9 juni 2006
Aanvang: 21.00 uur
Zaterdag 10 juni 2006
Aanvang: 15.00 uur
Pepsi Stage, Amsterdam
Entree: EUR 26 / EUR 31 (excl servicekosten)

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (