Blof doet Umoja Live-concerten

Cmc2

Blof doet Umoja Live-concerten

Middelburg (10 april 2006) - Op 9 en 10 juni en op 25 en 26 augustus 2006 zullen in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam 4 speciale concerten georganiseerd worden. Tijdens die concerten zal een groot aantal van de buitenlandse artiesten die hebben meegespeeld op het album UMOJA acte de présence geven. Na alle reizen van Blof zullen de muzikanten nu naar Nederland komen om daar met Blof live te spelen. De artiesten zijn verdeeld over 2 periodes, in de eerste plaats omdat het te ingewikkeld wordt alle gastmuzikanten tegelijkertijd in één show tot hun recht te laten komen, en in de tweede plaats omdat niet alle artiesten in dezelfde periode beschikbaar zullen zijn.

In juni verwachten we de volgende artiesten:
Uit Cuba: Eliades Ochoa
Uit India: Rafiuddin Sabri, Santosh Mishra, L. Kishore Kumar, Pravin Godkhindi & Dhroeh Nankoe
Uit Bhutan: Jigme Drukpa
Uit Australië: Mark Atkins & Mark Robinson
Uit Rusland: Natalia Sergeeva
Uit Ierland: Terry Woods, Paul Harrigan & Shane Martin En natuurlijk Carel Kraayenhof.

In augustus verwachten we:
Uit Nigeria: Femi Kuti & The Positive Force
Uit Turkije: Omar Faruk
Uit Portugal: Cristina Branco
Uit Kenia: Harry Kimani
En uit Japan: Kodo

Adam Duritz en David Immerglück zullen helaas niet aanwezig zijn. Een tournee van The Counting Crows maken dat jammer genoeg onmogelijk.

Voor deze concerten en opnames zullen donderdag 13 april kaarten in de voorverkoop gaan, uitsluitend bij het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam via 010 - 484 33 33, www.luxortheater.nl of de kassa's.

Kaarten kosten EUR 49,00 (eerste rang) of EUR 43,00 (tweede rang) per stuk, en per persoon kunnen maximaal 4 kaarten gekocht worden.
Alle concerten beginnen om 20:00 uur, met uitzondering van het concert op 10 juni, dat in verband met andere activiteiten in Rotterdam vroeger zal beginnen, en wel om 18:00 uur.


---
Noot aan de redactie (