Paul Ferrini in Nederland

Uitgeverij ankh-hermes bv

http://www.ankh-hermes.nl

Paul Ferrini in Nederland

Paul Ferrini is een geïnspireerd man. Zijn eerste boek dat in het Nederlands verscheen bevat een voorwoord waarin hij duidelijk stelt niet in een fenomeen als 'channeling' te geloven: hij is van mening dat elk mens de stem van de Christus (in de persoon van Jezus, Boeddha of Lao Tze) kan horen. Volgens Ferrini is die stem vooral de stem van het hart, de stem van het gevoel en de intuïtie. Daarmee maakt hij al direct duidelijk dat hij de mensen aanmoedigt geen ander gezag te aanvaarden dan het gezag van hun eigen innerlijk weten.
Paul Ferrini komt tussen 9 en 12 juni naar Nederland voor een Engelstalige lezing en workshop. De lezing op vrijdagavond 9 juni is getiteld DE WETTEN VAN LIEFDE (Laws of Love): wij leven, aan het begin van dit nieuwe millennium, in een tijd waarin veel mensen zich geroepen voelen op te treden als leraar, leidsman of healer. In deze lezing geeft Paul Ferrini een overzicht van de spirituele wetten uit zijn nieuwe boek DE WETTEN VAN LIEFDE. Hij bespreekt het proces dat tot spiritueel meesterschap leidt en beschrijft hoe een mens contact kan maken met de kracht van de liefde en zo zijn spirituele levensopdracht hier op aarde kan vervullen.
De workshop op zaterdag en zondag 10 en 11 juni is getiteld A Spiritual Mastery weekend of Weekend over Spiritueel Meesterschap. Tijdens dit intensieve weekend zal Paul Ferrini diep ingaan op de tien spirituele wetten en de daarbij behorende oefeningen die tot spiritueel meesterschap leiden. Met behulp van oefeningen leren de deelnemers zich ten diepste open te stellen voor de Christusenergie en zo de kracht van de liefde aan te wenden.
Op zondag gaat Paul Ferrini de groep voor in een volledige chakra-meditatie waarbij alle energiecentra in het lichaam geopend worden en de Christusenergie geankerd wordt. We bouwen de energie op door meditatief zingen (breng je instrumenten mee!) en dansen. Het weekend wordt afgesloten met een ceremonie ter autorisatie en heling. De deelnemers gaan naar huis met het gevoel voor hun levensopdracht te zijn toegerust en kunnen deze ongelooflijke energie van onvoorwaardelijke liefde actief met anderen gaan delen. Een leuke bijkomstigheid: dit weekend wordt georganiseerd in het Theosofisch Centrum op een schitterende plek te Naarden voorzien van alle accommodaties zoals een vegetarisch restaurant, overnachtingsmogelijkheden, aparte ruimtes waar in kleinere groepen gewerkt kan worden met enkele facilitators en een groot park.

Aanmeldingen voor publiek
De lezing zal op vrijdagavond 9 juni 2006 plaatsvinden in Stadshal de Flint te Amersfoort. Parkeergarage aanwezig. Voor NS-reizigers twintig minuten lopen. Toegangsprijs is 25,00 euro.
Het weekend op 10 en 11 juni 2006 wordt georganiseerd in het Theosofisch Centrum te Naarden.
Het weekend (inclusief lezing op vrijdagavond) kost 295,00 euro. Hierbij zitten inbegrepen twee vegetarische lunches en koffie/thee.
Voor het volledige weekendarrangement dient u 375,00 euro over te maken. Hierbij zit inbegrepen: overnachting, twee lunches, zaterdagavonddiner en ontbijt. Maak tijdig uw deelname definitief door overmaking van het gewenste bedrag o.v.v. lezing en/of workshop op Postbankrekening nr. 823762 of ABN/AMRO-Bank rekening nr. 59 62 46 927 t.n.v. Uitgeverij Ankh-Hermes te Deventer.Bij betaling per girotel graag naam, adres en woonplaats vermelden.
Voor meer informatie bel 0570 678900 Uitgeverij Ankh-Hermes.

Van Paul Ferrini verschenen de volgende titels:
DE KRACHT VAN LIEFDE
10 spirituele oefeningen die je leven kunnen veranderen 144 blz., pb., 13,50 euro, bestelnr. 90 202 8422 3
In het tweelingbroertje van dit boek, De wetten van Liefde, draagt Paul Ferrini tien universele principes aan die je helpen te leven volgens je authentieke zelf en in harmonie met anderen. Als je deze principes gaat begrijpen en in je bestaan tot leven laat komen, zul je jouw unieke potentieel gaan ontdekken en realiseren. Om je te helpen de universele principes in de praktijk te brengen worden in De kracht van Liefde tien spirituele oefeningen aangeboden die je leven kunnen veranderen. Als je ze over een periode van tien weken doet, zullen de universele principes uit DE WETTEN VAN LIEFDE werkelijk handen en voeten krijgen in je dagelijks leven.

DE WETTEN VAN LIEFDE
144 blz., pb. 13,50 euro, bestelnr. 90 202 8396 0
Alle kostbaarheden en vreugden van het leven liggen voor het oprapen, en dan niet ergens ver weg, maar diep in je eigen hart. Echte liefde komt van binnenuit. Het is de bron van waaruit je leeft. Als je je afstemt op die liefde binnenin je dan offer je je niet langer op om het anderen naar de zin te maken, dan leef je echt en vervul je je levensopdracht. DE WETTEN VAN LIEFDE draagt tien universele principes aan die je helpen te leven volgens je authentieke zelf en in harmonie met anderen. Als je deze principes gaat begrijpen en in je bestaan tot leven laat komen, zul je jouw unieke potentieel gaan ontdekken en realiseren en het kunnen doorgeven aan de mensen om je heen.