Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Opening beurs Bouwplan Noordoostpolder te Emmeloord!

Bouwplan Noordoostpolder staat voor de deur en het beloofd een fantastische beurs te worden. Er ligt heel wat voor de bezoekers in petto! Om een paar voorbeelden te noemen: gratis tuin- en interieuradvies, een spectaculaire opening en natuurlijk de gemeente die haar nieuwste plannen introduceert! Bouwplan Noordoostpolder wordt georganiseerd door Organisatiebureau Plan Effect in nauwe samenwerking met de Gemeente Noordoostpolder en vindt plaats op 9 en 10 juni in een Paviljoen op het Hooiveld, naast Hotel Van der Valk.

Bouwplan Noordoostpolder voorziet u van alle informatie over het bouwen, kopen en inrichten van uw woning! Bent u ook zo benieuwd wat Bouwplan Noordoostpolder u kan bieden?

Wat biedt Bouwplan?

Bouwplan is een beurs over bouwen en wonen die inspeelt op actuele trends. Op Bouwplan kan de consument onder één dak alle informatie inwinnen die nodig is voor het bouwen en verbouwen van een huis. Eén van de belangrijkste peilers van de beurs is informatie over de nieuwe bouwprojecten van de gemeente Noordoostpolder. Daarnaast vindt u op de beurs interessante beursdeelnemers o.a. bouwondernemingen, projectontwikkelaars, makelaars, hypotheekverstrekkers, woninginrichters en hoveniers. Men kan kijken en vergelijken en uiteindelijk voordelig zaken doen!

Opening van Bouwplan Noordoostpolder
De officiële opening van de eerste editie van Bouwplan Noordoostpolder vindt plaats op vrijdag 9 juni om 14.00 uur bij de stand van de gemeente Noordoostpolder. De opening wordt verricht door de heer W.L.F.C. ridder van Rappard, burgemeester van de gemeente Noordoostpolder. U bent allen van harte uitgenodigd om deze feestelijke en smakelijke opening bij te wonen!



Ingezonden persbericht