ID&T


Kasey Taylor bij Earth in de Melkweg

Vrijdag 9 juni doet earth de Melkweg weer aan. Speciale gast deze avond is top-dj Kasey Taylor uit Australië, in het sfeervolle café de eerste teaser van het ultra-niet-te-ongezond-leven concept The Healthclub.

Earth Health trainingsbroeken: het affiche van de nieuwste Earth editie roept nogal wat vraagtekens op. Maar bij nader onderzoek is er toch een duidelijk verband aantoonbaar.

In area 1 staat de Australiër Kasey Taylor, die voor de tweede keer te gast is bij de Earthers in de Melkweg. De Australische rudeboy wordt vergezeld door dj ONNO, die dezer dagen ook als producer goed werk aflevert: zijn Je taime staat op de nieuwe compilatie van Hernan Cattaneo en komt binnenkort ook op het album van Tom Novy te staan. Het is nog onduidelijk of ONNO in Cavello of Aussie ten tonele zal verschijnen.
Opper-bio-hoofd Per staat uiteraard als rots in de Earth branding in de frontlinie.

In het Melkweg café de introductie van the Healthclub, een nieuw concept door The Funky Bastard en de 16 Bit Lolitas. Gezond leven, beweging en bio staan voorop. Kapitein The Funky Bastard zal absolute bio-klappers als aerobic & fitness van Ron Brandsteder ten gehore brengen onder begeleiding van kersen op de bio-taart Cherry on top. Sportkleding is deze editie toegestaan!

http://www.earth-link.nl

Geplaatst op: 07-06-2006