Gemeente Alkmaar


Alkmaar, 7 juni 2006

Hans Dominicus opent de Alkmaarse kaasmarkt

Op vrijdag 9 juni a.s. opent Hans Dominicus, manager marketingafdeling van het Amsterdam Toerisme & Congres Bureau, de kaasmarkt met het luiden van de bel.

Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB) is dé organisatie op het gebied van toerisme en congressen in Amsterdam en de regio. Door promotie, onderzoek en dienstverlening streeft ATCB samen met het bedrijfsleven, de cultuursector en de gemeenten naar zo hoog mogelijke bestedingen van bezoekers aan Amsterdam en de regio. ATCB is voortgekomen uit VVV Amsterdam en Amsterdam Congres Bureau.

Hans Dominicus is Business Unit Manager van "Amsterdam marketing & development" van ATCB. Uit dien hoofde is hij ook verantwoordelijk voor Amsterdam Plus, een project dat is opgezet om de provincie Noord-Holland te laten profiteren van de stroom internationale bezoekers die Amsterdam aandoet. Zo is de promotie van Amsterdam en de provincie Noord-Holland op de Spaanse, de Italiaanse en Chinese toeristenmarkten gebundeld, waarbij arrangementen, producten, campagnes en routes worden ontwikkeld die Amsterdam combineren met onder meer Alkmaar. De Provincie Noord-Holland vervult hierbij een actieve rol. Voor Alkmaar neemt de VVV regio Schiereiland Midden deel in Amsterdam Plus.

Alvorens Dominicus vrijdag de bel luidt op de kaasmarkt wordt hij in het stadhuis ontvangen door wethouder Wim van Veen en de heer Eduard Pieter Oud, directeur van de VVV regio Schiereiland Midden in Alkmaar.

Voor nadere informatie Kees Kraakman, tel. 072 - 5489009


-----------------------

---- --