Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Schiphol-Rijk, juni 2006

ATP official supplier Team Distance Runners

Vandaag tekenen zakenreisorganisatie ATP, The Advanced Travel Partner en Team Distance Runners (TDR) een samenwerkingsovereenkomst, waarmee ATP zich tot 2008 als official supplier aan TDR verbindt. ATP presenteert zich in deze samenwerking als aanbieder van marathonconcepten en -reizen. Op haar beurt wordt TDR betrokken bij loopevenementen die de reisorganisatie voor de zakelijke markt organiseert.

Initiatiefnemer en hoofdtrainer Guido Hartensveld van TDR is blij met het partnership met ATP. "Afgelopen jaar heb ik ATP leren kennen als een betrouwbare partner op reisgebied. Daarnaast denken ze graag mee over hoe we TDR verder uit kunnen bouwen. Het is een prettig gevoel om zo'n sterke partij achter je te hebben staan."

Jeroen van Hest, General Manager Marketing & Communicatie van ATP vult aan: "Wij vinden het belangrijk om jong toptalent een kans te geven zich verder te ontwikkelen binnen hun sport. Daarnaast stelt de samenwerking met TDR ons in staat om toegevoegde waarde te creëren binnen de hardloopconcepten die wij ontwikkelen voor onze klanten."

ATP organiseert, mede door de overname van marathon- en hardloopspecialist Fast Travel, reeds vele jaren reizen op hardloopgebied voor het bedrijfsleven. Niet alleen de logistiek rondom de reis zelf, maar ook het trainingstraject in aanloop naar een loopevenement toe wordt door de reisorganisatie verzorgd.


- Einde Bericht -

Noot voor de redactie,