Ministerie van Defensie

09-06-2006 11:43

nieuwe landmachtsite online

Overzichtelijk, visueel aantrekkelijk en altijd het laatste nieuws op de homepage: de landmachtsite heeft gisteren een ware metamorfose ondergaan. Zowel uiterlijk als inhoudelijk is er veel verbeterd ten opzichte van de oude site. Al is het voor de vaste bezoeker wellicht nog even wennen.

Door de nieuwe menustructuur en een standaard zoekveld op elke pagina kunnen bezoekers sneller iets vinden. Het nieuwe content managementsysteem Tridion maakt het gemakkelijker informatie te plaatsen of te wijzigen. Handige functies, zoals de RSS-feeds, zijn gebleven. Al met al kan de landmacht zich met de nieuwe site nóg beter presenteren.

De nieuwe landmachtsite sluit qua vormgeving naadloos aan op www.werkenbijdelandmacht.nl/, die op 1 januari live ging. Voor bezoekers vormen de twee sites nu één geheel: algemene landmachtinfo is te vinden onder de tab "Over de landmacht" en wervingsinfo onder "Werken bij de landmacht". Het vergroot de herkenbaarheid van de organisatie.

Wil je de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de landmachtsite? Surf dan naar www.landmacht.nl en meld je aan voor de E-zine. Vragen en opmerkingen over de nieuwe landmachtsite kun je sturen naar internetredactie@landmacht.nl

Op de homepage van deze site kunt u via de lichtpaarse balk "naar websites Defensieonderdelen" direct doorlinken naar de website van de landmacht.