Politie Noord-Holland-Noord

Politie geeft kijkje achter de schermen

Alkmaar, 09-06-2006 o Altijd al willen weten hoe het is om bij de politie te werken of een vraag willen stellen over dit werk? Vanaf begin deze maand vertellen politiemensen van korps Noord-Holland Noord in de internetrubriek Wereldbaan op www.politie.nl hoe het is om als hondengeleider, biker, motorrijder of rechercheur te werken. Bij de politie werken is en blijft een wereldbaan. In meerdere opzichten; je maakt niet alleen dagelijks veel mee, maar staat ook nog eens midden in de samenleving!

De nieuwe internetrubriek is vooral bedoeld om een beeld te geven van het werken bij de politie. Maar mocht men door wereldbaan zo enthousiast worden over het politiewerk, dan kan er altijd nog via de site naar werken bij gesurft worden om te kijken of er een geschikte baan bij staat.

De eerste die in de rubriek aan bod komt is hondengeleider Peter Hermsen. Wil je weten wat een hondengeleider precies doet en of politiehonden nou echt gevaarlijk zijn of niet? Klik dan hier.

Je kunt ook zelf een vraag stellen aan de politieman of vrouw die de volgende keer aan de beurt is. Wie weet beantwoorden ze jouw vraag dan wel hier op de site!

Laatst gewijzigd 09-06-2006 12:14 | © Politie Noord-Holland Noord |