ABSNet geeft toegang aan grootste Europese bibliotheek ......

Lewtan technologies, inc.

ABSNet geeft toegang aan grootste Europese bibliotheek voor ABS-verkoopmodellen

WALTHAM, Massachusetts, June 9 /PRNewswire/ --


- ABSNet(TM)-gebruikers kunnen vanaf vandaag toegang krijgen tot 1200 verkoopmodellen en toezichtgegevens voor meer dan 2000 ABS-, MBS- en CDO-transacties.

Lewtan Technologies, Inc. ("Lewtan") kondigde vandaag aan dat het bedrijf een nieuwe relatie is aangegaan die toegang geeft tot de binnen de sector grootste bibliotheek voor Europees gestructureerde financiële verkoopmodellen. Lewtan is een partnerschap aangegaan met Wall Street Analytics ("WSA") om cashflowmodellen en toezichtgegevens aan het mondiale CDO-universum te leveren. Gekoppeld aan Lewtans toonaangevende dekking van Europese ABS- en MBS-transacties stelt deze combinatie investeerders en andere marktdeelnemers in staat meer dan 10.000 Europese gestructureerde financiële obligaties te analyseren.

"We zijn constant op zoek hoe we aanvullende waarde aan onze klanten kunnen geven," aldus Ira Keller, CEO van Lewtan Technologies. "Door het combineren van de aanbiedingen van de leidende ABS-, MBS- en CDO-verkopers kunnen ABSNet-gebruikers genieten van de beste cashflowmodellen en surveillancegegevens."

"WSA wil een maximale dekking aan zijn klanten in de hele wereld geven en dit is een belangrijke stap naar dit doel," zegt Jacob Grotta, COO van WSA.

Over Lewtan Technologies

Lewtan Technologies, Inc. is de toonaangevende leverancier van informatie- en technologie-oplossingen in de mondiale sector van vermogenszekerstelling. Meer dan 300 instituten vertrouwen op de oplossingen van Lewtan Technologies. ABSNet, de leidende bron voor ABS-informatie en toezicht op de mondiale markt, levert zowel toezichtgegevens als cashflowmodellen voor verkoopanalyse. ABS Discloser biedt uitgevers de mogelijkheid investeerders toegang te geven tot informatie op leenniveau over de onderliggende zekerstellingen. ABS Discloser voldoet aan de SEC-eisen voor Reg AB. Lewtans ABS-systeem automatiseert de zekerstellingadministratie en het rapportageproces voor de gebruiker. Voor meer informatie, kunt u de website bekijken op www.lewtan.com..

Over Wall Street Analytics

Wall Street Analytics is een wereldwijde leider voor het leveren van geavanceerde softwareproducten en diensten aan de gestructureerde financiële markten. Het bedrijf levert producten en ondersteuning aan meer dan 100 klanten in de wereld waaronder toonaangevende bedrijven op het gebied van vermogensbeheer, investeringsbanken, gevolmachtigden en institutionele investeerders. Zijn producten CDOnet, CDOcalc, Structured Finance Workstation, Bond Administration Workstation, ABScalc en Portfolio Management Workstation zijn wereldwijd vermaard om hun unieke eigenschap gedetailleerde analyses van de meest geraffineerde gestructureerde schuldenproducten te kunnen geven, waaronder verzamelde schuldobligaties (CDO, collateralized debt obligations), obligaties op basis van hypothecaire zekerheid (MBS, morgage-backed securities) en obligaties op basis van vermogenszekerheid (ABS, asset-backed securities). Opgericht in 1987 bedient het bedrijf de markten vanaf zijn drie hoofdkantoren in New York, San Francisco en Londen. Voor meer informatie over WSA-producten kunt u de website bezoeken op www.wsainc.com.

Contact: Usman Ismail, Executive Vice President
Directe lijn in Engeland +44-0-20-7618-8339
Directe lijn in de VS +1-781-672-1217

Website: www.lewtan.com
www.wsainc.com