Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Pizzakoerier aangehouden

Publicatiedatum: 9-6-2006 13:50:05

Arnhem - De politie heeft donderdagavond een 18-jarige Elstenaar aangehouden. Een agent zag de man omstreeks 20:30 uur op een pizzabromfiets rijden over de Roompotstraat in Arnhem. De 18-jarige had zijn helm halverwege het hoofd staan. Toen hij doorhad dat de politie hem volgde, ging hij er snel vandoor. Uiteindelijk kon de agent de pizzakoerier staande houden. De man bleek geen bromfietscertificaat en identiteitsbewijs bij zich te hebben. De Elstenaar is daarop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tegen de 18-jarige is proces-verbaal opgemaakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Man (22) aangehouden op verdenking diefstal kentekenplaat
Publicatiedatum: 9-6-2006 13:49:28

Arnhem - De politie van Arnhem Veluwezoom heeft donderdagmiddag een 22-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats aangehouden op verdenking van diefstal. Omstreeks 14:40 uur surveilleerden agenten op mountainbikes in de wijk het Broek. In een brandgang zagen zij een motor staan. Uit navraag bij de meldkamer van de politie Gelderland-Midden bleek dat het kenteken was afgegeven voor een ander type motor en dat de eigenaar daarvan aangifte wegens diefstal had gedaan. Op het moment dat de agenten de motor aan het controleren waren, werden ze aangesproken door de 22-jarige man die verklaarde de eigenaar te zijn van de motor. De man verklaarde tevens dat hij de kentekenplaat in mei van dit jaar in Velp had gestolen van een andere motor. De man is daarop aangehouden op verdenking van diefstal van een kentekenplaat. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt waarna hij met een dagvaarding werd heengezonden.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Verdachten voor winkeldiefstallen aangehouden

Publicatiedatum: 9-6-2006 13:48:46

Arnhem De politie heeft donderdagmiddag drie winkeldieven aangehouden. Omstreeks 12:00 uur werd een 50-jarige Arnhemmer aangehouden bij een supermarkt in het centrum van Arnhem. De man zou voor ruim tien euro aan levensmiddelen mee hebben willen nemen zonder daarvoor te betalen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.
Rond 14:00 uur heeft de politie bij een kledingwinkel in het centrum van Arnhem een 21-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De vrouw zou een aantal blouses hebben meegenomen zonder daarvoor te betalen. Het winkelpersoneel wist de vrouw aan te houden waarna zij is overgedragen aan de politie. De vrouw heeft een dagvaarding meegekregen.
Rond 16:30 uur hebben agenten een 35-jarige vrouw, zonder vaste woon-of verblijfplaats, aangehouden op verdenking van diefstal uit een supermarkt in het centrum van Arnhem. De vrouw zou levensmiddelen mee hebben willen nemen zonder daarvoor te betalen. De vrouw is overgebracht naar het politiebureau in Arnhem waar proces-verbaal tegen haar is opgemaakt. De vrouw komt voor op de veelplegerslijst en is met een dagvaarding heengezonden.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Westervoortse (27) gewond na aanrijding

Publicatiedatum: 9-6-2006 13:48:04

Arnhem - Een 27-jarige Westervoortse is donderdagochtend in Arnhem gewond geraakt na een aanrijding met een 51-jarige plaatsgenote. De 27-jarige reed omstreeks 09:00 uur over de Oranjewachtstraat en sloeg bij de kruising met de Eusebiussingel linksaf. Ter plaatse waren de verkeerslichten niet in werking (oranje knipperend). Bij het linksafslaan liet de bestuurster de 51-jarige vrouw, welke uit tegenovergestelde richting rechtdoor reed, niet voorgaan. Hierdoor ontstond een aanrijding. De 27-jarige Westervoortse is voor controle met de ambulance naar ziekenhuis Rijnstate overgebracht.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---