Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Ontwerpregeling tot wijziging van de bijlage bij de Regeling maximumprijzen geneesmiddelen

Kamerstuk, 9-6-2006

De Voorzitter van de Eerste en Tweede Kamer
der Staten-Generaal
Postbus 20017 / 20018
2500 EA DEN HAAG

CIBG/Farmatec 2685363 / 2685365

9 juni 2006

Hierbij bied ik u, overeenkomstig artikel 2, eerste lid, van de Wet geneesmiddelenprijzen de ontwerpregeling tot wijziging van de bijlage bij de Regeling maximumprijzen geneesmiddelen aan, waarbij met ingang van 1 oktober 2006 herziene maximumprijzen zullen worden vastgesteld. Het betreft de negentiende herijking van de maximumprijzen. Een kennisgeving van het voornemen de maximumprijzen te wijzigen en de ontwerpregeling met toelichting, zullen in de Staatscourant worden geplaatst.

In het kader van de voorhangprocedure zal de ontwerpregeling gedurende zes weken na de dag waarop deze kennisgeving in de Staatscourant is geplaatst, ter inzage worden gelegd. Gedurende deze periode kunnen belanghebbenden die rechtstreeks zijn betrokken bij de vaststelling van maximumprijzen hun zienswijze daarover (schriftelijk of mondeling) naar voren brengen.
Pas na verloop van die termijn zullen de maximumprijzen definitief worden vastgesteld.

De Minister van Volksgezondheid,
Welzijn en Sport,

H. Hoogervorst

Documenten


* Ontwerpregeling tot wijziging van de bijlage bij de Regeling maximumprijzen geneesmiddelen (nieuw venster) Kamerstuk | 9-6-2006 (pdf, 3 pag., 75 kB)