Maison van den boer holding

persbericht

Veghel/Schiphol, 9 juni 2006

Maison van den boer neemt martinair partyservice over

Maison van den Boer Holding B.V. heeft met Martinair Holland een overeenkomst op hoofdlijnen gesloten over de overname van Martinair Partyservice, een 100% dochter van Martinair Holland. Het streven is de transactie komende zomer te formaliseren. De overgang van Martinair Partyservice naar Maison van den Boer zal geen nadelige invloed hebben op de gezamenlijke werkgelegenheid van de bedrijven. Martinair Partyservice blijft als een zelfstandig merk in de markt opereren.

Medewerkers van beide cateringbedrijven zijn reeds ingelicht over de voorgenomen overname. Op korte termijn zullen de ondernemingsraden om advies worden gevraagd. De vakbonden en Sociaal Economische Raad zullen worden geïnformeerd en de transactie zal worden aangemeld bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit.

Nadere mededelingen over de doelstellingen en achtergronden van de overname worden gedaan na de formalisering van de transactie.

Contactpersonen:
Maison van den Boer Holding B.V. Martinair Holland N.V. A.J. van den Boer E. van Doeselaar
0413-318318 020-6011799

Notes for editors:

Martinair Partyservice is met vier business-lines actief in de partycatering markt in Nederland, te weten partycatering, evenementen, vaste locaties en foodservices. In al deze vier business-lines bedient Martinair Partyservice met name het hoogste niveau van de markt. Martinair Partyservice heeft ca. 170 FTE's in dienst en een omzet van ca. 30 miljoen euro.

Maison van den Boer is actief in de markt van corporate, public- en private events. Naast de partycateringactiviteiten verzorgt de onderneming de catering van sport- en entertainmentvenues, alsmede meerdaagse sport- en cultuurevenementen. De onderneming is werkzaam binnen Nederland, Duitsland en België. Over het jaar 2005 is een omzet gerealiseerd van 51 miljoen euro.