Politie Zeeland


---


O-2300-2006 Openbare dronkenschap
Vrijdag rond 12.30 uur is er in de Langeweg te 's Gravenpolder een man aangehouden door de politie Zeeland wegens openbare dronkenschap.
De 56-jarige man uit de gemeente Borsele werd in beschonken toestand aangetroffen op een bankje in de Langeweg te 's Gravenpolder. De man kon niet meer op zijn benen staan vanwege zijn alcoholgebruik.

W-2301-2006 Aanhouding man
Rond 12.00 uur heeft de politie Zeeland een man aangehouden in Onder de Toren te Middelburg op verdenking van het vernielen van een auto.
De 28-jarige aangehouden man, afkomstig uit Vlissingen, heeft op het Walplein in Middelburg over een personenauto gelopen waardoor deze beschadigd raakte. Er zit een deuk in het dak van de auto van en ook de motorkap en de achterklep/spoiler heeft schade. Het schadebedrag loopt in de honderden euro's.

Z-2302-2006 Vuistslag na aanrijding
Een bestuurder van een personenauto stak vrijdag rond 13.30 uur de Axelsestraat over, komende van de Zuidlandstraat. Hij had hierbij slecht zicht door een vrachtwagen die op de Axelsestraat stond te lossen. De 69-jarige man besloot langszaam rijdend over te steken toen er van rechts een personenauto naderde die hem niet meer kon ontwijken en tegen hem aan botste.
De bestuurder van de andere personenauto, een 22-jarige Terneuzenaar, stapte na de aanrijding uit zijn auto en gaf de 69-jarige een vuistslag in het gezicht waardoor deze ten val kwam.
De 69-jarige inwoner van Terneuzen is door de ambulancedienst onderzocht maar heeft verder geen letsel opgelopen.
De 22-jarige is door de politie aangehouden wegens het uitdelen van een vuistslag.

W-2303-2006 Automobilist rijdt door na aanrijding
Donderdag rond 21.30 uur vond er op de kruising Paul Krugerstraat/van Dishoeckstraat in Vlissingen een aanrijding plaats.
Een 15-jarig meisje uit Middelburg stak over toen plotseling een auto tegen het achterwiel van haar fiets aanreed waardoor zij ten val kwam. De automobilist, die een witte Renault bestuurde, reed na de botsing door. Het meisje hield er een pijnlijke knie aan over. Haar fiets en MP3 speler zijn beschadigd.

---- --