GTI NV

version

World Gas Conference, 5 - 9 juni 2006

Bunnik, 5 mei 2006

Wereldwijd wordt gas steeds belangrijker. Tegelijkertijd zoeken marktpartijen en overheden nieuwe manieren om een balans te vinden tussen economische en milieubelangen. Dit is een stimulans voor nieuwe aanpakken, innovaties en onderzoek. De World Gas Conference biedt een platform om verder vorm te geven aan korte en lange termijn strategieën in de gas-markt.

De conferentie vindt plaats van 5 tot en met 9 juni in de RAI in Amsterdam. GTI verwelkomt u graag op stand 1110 waar zij gezamenlijk met SUEZ-zusterbedrijven als Fabricom Oil & Gas, Fluxys en Tractebel Engineering haar expertise in onder meer Natural Gas en LNG presenteert. Bovendien zal SUEZ deelnemen in een aantal Strategic Panels waarin scenario?s voor de toekomst centraal staan.

Hef met ons het glas
De SUEZ-bedrijven ontmoeten u graag op de World Gas Conference. Speciale gelegenheid is de SUEZ-receptie op 7 juni van 12:00 tot 14:00 uur op stand 1110.

Totale gas-value chain
De SUEZ-bedrijven opereren in meer dan 100 landen. Gezamenlijk beschikken wij over marktkennis, het vermogen om gebruik te maken van de convergentie van elektriciteit en gas, beheersen we de technologie en leveren we een totaalpakket. Efficiency, flexibiliteit en stabiliteit kenmerken dan ook onze dienstverlening.

Meer informatie over de World Gas Conference vindt u op www.wgc2006.nl of via info@gti-group.com.