Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING

VONDELPARK WEER OMGETOVERD IN GOLFBAAN
Darter Co Stompé slaat eerste bal af

In het hart van Amsterdam organiseert Junior Kamer Amsterdam voor de 12e keer een uniek 'urban golf' toernooi. Op 9 juni 2006 wordt het Vondelpark omgetoverd in een professionele 18 holes golfbaan met een PAR 70 en een totale lengte van 2150 meter. De golfers slaan onder andere af van de Van Baerle Brug. Het park blijft tijdens het evenement gewoon open voor publiek. De opbrengst van "The Park Hotel Vondelpark Open 2006" is bestemd voor het Vondelpark en de Cruyff Foundation. De opbrengsten komen onder andere ten goede aan het vergroten van de toegankelijkheid van de Kleine Johannes en het revalidatiecentrum. Maar ook om in Amsterdam de Cruyff Foundation games te organiseren.

Wij nodigen u van harte uit het meest unieke golftoernooi van Nederland eens van dichtbij mee te maken

DEELNEMERS

Naast ruim dertig bedrijfsteams verwelkomen wij dit jaar minimaal twee VIP-teams. Deze teams bestaan uit Koert-Jan de Bruijn (Dancing with the stars, GTST), Sebastiaan Labrie (GTST), Co Stompé (dartkampioen), Valerie Zwikker (Onderweg naar Morgen), Bert Kuizenga (Blind Date), Jan van Veen (Candlelight) en Robin Swane (profgolfer). Daarnaast verwelkomen wij dit jaar een speciaal kinderteam van de Cruyff Foundation. Deze stichting neemt deel met een team van jonge golfers om de Cruyff Foundation Games onder de aandacht te brengen. De Cruyff Foundation Games hebben enerzijds als doel om valide kinderen te laten ervaren hoe het is om met een beperking te sporten en anderzijds, om integratie tussen kinderen met en zonder beperking te stimuleren. Alle teams strijden die dag om de wisselbokaal. Darter Co Stompé zal de eerste bal afslaan.

WAAR en WANNEER?
Vondelpark Amsterdam, op vrijdag 9 juni 2006

HOE LAAT?
De opening vindt plaats in het Café Het Groot Melkhuis om 7:30 uur 's ochtends. Het eerste team vertrekt om 8:00 uur en het toernooi duurt tot circa 12:00 uur. Daarna volgt in The Park Hotel een borrel met aansluitend een lunch. Tijdens de middag wordt de opbrengst van dit jaar bekendgemaakt en worden de prijzen uitgereikt.

INFORMATIE

Kijk voor meer informatie op http://www.vondelparkopen.nl. Wilt u komen of heeft u andere vragen, dan kunt u contact opnemen met Hedwig van Gastel, tel 06-11320929, of mail golf@vondelparkopen.nl.

SPONSORS

Junior Kamer Amsterdam (www.jkamsterdam.nl) is de organisator van dit unieke toernooi. Naast hoofdsponsor The Park Hotel (www.parkhotel.nl) zijn Holland Casino en Randstad partners van het Park Hotel Vondelpark Open. Overige sponsoren zijn ABT, Jubels Drukkerij, Montagne Services en Bloody Minded.


---- --