Ingezonden persbericht



---





Den Haag, 6 juni 2006

CNN INTRODUCEERT "FAN ZONE" TIJDENS WK

CNN roept WK-gangers op om eigen (wedstrijd)verslagen en fotomateriaal te sturen naar een speciale website op CNN.com

CNN International heeft beeldrechten verworven voor het FIFA WK Voetbal 2006, waardoor iedere dag de hoogtepunten van de gespeelde wedstrijden voor CNN kijkers over de gehele wereld zijn te zien.

Daarnaast komt CNN met een nieuw initiatief, de CNN 'Fan Zone' voor bezoekers van de WK die hun eigen verhaal of foto's over de WK met iedereen willen delen. Voetbalfans die naar het WK gaan kunnen hun verslagen, foto's en videoclips naar worldcup@cnn.com sturen en tevens hun 'dreamteams' bediscussiëren op www.cnn.com/SPECIALS/2006/worldcup. Ook 'breaking news' over teams en spelers is op deze site te vinden.

"Voetbal is de meest populaire sport ter wereld en als mondiale televisiezender heeft CNN International de plicht om het publiek uitgebreid te informeren over de WK ", aldus Rena Golden senior vice president CNN International. "De dagelijkse hoogtepunten in combinatie met de verslagen en ervaringen van WK gangers op de CNN Fan Zone op CNN.com, zorgt ervoor dat we de meest aantrekkelijke verslaggeving kunnen bieden van alle internationale nieuwszenders."

CNN opent op 9 juni met een live programma gepresenteerd door Becky Anderson vanuit München bij de aftrap van Duitsland tegen Costa Rica. De rest van het toernooi zal CNN regelmatig live uitzenden vanaf het plein bij de Brandenburger Tor in Berlijn met verslagen van de gespeelde wedstrijden en ander nieuws over het toernooi.

Meer informatie op:

www.cnn.com/SPECIALS/2006/worldcup


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht