Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Hardenberg, 7 juni 2006

Uitgaan in Hardenberg
Finse DJ bij Monkeybass Hardenberg

Vrijdag (9-6) gaan de 'apen' weer los in Podium Partypalace met een unieke editie van Monkeybass Indoor, de eerste in de zomer van 2006. Vanuit Finland is namelijk Sasha F aangetrokken. In zijn thuisland is hij één van de meest gevraagde hardstyle/harddance artiesten. Zijn kunsten achter de draaitafels zijn van een ongenadig hoog niveau, of het nu twee of drie draaitafels zijn, de man is een ware technical wizzard en staat garant voor een overweldigende performance! Met boekingen van Rusland, Estland tot aan Thailand zal hij vrijdag ook in Hardenberg laten zien waarom hij wordt gezien als één van de toonaangevende gezichten binnen zijn stijl. Vrijdag vanaf 22.00 uur in Podium Partypalace, samen met de DJ's. DJ Gizmo, Tim-E & Marc Stevens, Dj Mica (The Bridge). Natuurlijk gaat dit allemaal gepaard met loepzuiver (en hard) geluid, lasershows en visuals.

Zaterdagavond en nacht (10-06) staat Podium weer helemaal in het teken van 'ZOMER 2006' het nieuwe horecaconcept met wekelijks de mooiste parties en de gekste verrassingen. Vanaf 22.00 uur openen de poorten van club Dance Department waar tot 03.00 uur THE INTERACTIVE PARTY zal worden gehouden. Daarna -tussen 3 en 6- zijn de jocks van Monkeybass paraat. Vanaf 23.00 uur zijn alle vijf zalen in het Podiumcomplex open. Tot 24.00 uur is er gratis entree en 2 drankjes halen voor de prijs van 1. Vanaf 00.30 uur alleen toegang voor 18-plussers.

In het centrum van Hardenberg is zaterdagavond (10-06) Grand Café Den Herdenbergher weer het Swingcafé van NO Overijssel. Entree vanaf 23 jaar dus v.a. 22.00 uur de uitgaansavond voor de 'oudere jongere' met DJ ROEL ZWEERS die weer de beste en vrolijkste (dans-) hits uit de 70's, 80's en 90's draait. 'Feel good' is troef in Den Herdenbergher tot 02.30 uur.

Zondag (11-06) is er in De Troubadour weer 'Topsport op Toplocatie'. Er hangt een groot scherm (3 x 4 meter), er is een superscherp beeld en perfect stadiongeluid. En natuurlijk zijn ook onze deejays helemaal in voetbalsfeer dus gegarandeerd een feestelijke afterparty. Vandaag om 15.00 uur: live de WK-wedstrijd: Servië en Montenegro - Nederland in De Troubadour, het WK Café van Hardenberg.

-----------------------

Einde Persbericht