Journey op Arrow Rock Festival 2006

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 1 september 2005


Het zomer-festivalseizoen van 2005 is amper voorbij of wij kondigen alweer het Arrow Rock Festival van 2006 aan. We hebben namelijk goed nieuws voor de vele fans van Journey. Journey is de eerste bevestigde act voor het Arrow Rock Festival 2006, wat volgend jaar gepland staat op zaterdag 10 juni. De symfonische classic rock band Journey stond voor het laatst op de Nederlandse planken tijdens Pinkpop 1978(!). Meer informatie over het Arrow Rock Festival 2006 en de kaartverkoop wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Journey, ontstaan in 1973, heeft al een aantal wisselingen in de line-up gekend, maar de vijf huidige leden geven ook in Lichtenvoorde acte de présence. Er staan al vele successen op naam van Journey; het vierde album 'Infinity' uit 1978 vloog binnen één jaar een miljoen keer over de toonbank. Het achtste album 'Escape' betekende echter de definitieve doorbraak voor Journey; hierop stonden drie top tien singles: 'Who's Crying Now', 'Open Arms' en tot slot de megahit 'Don't Stop Believin". Volgens de band maakt het onlangs (29 augustus jl.) verschenen album 'Generations' de Journey-cirkel rond. Toetsenist Jonathan Cain verklaart: 'In het verleden zijn we heel veel richtingen opgegaan. Met dit album hebben we de beste rock-elementen gemixt met de nodige soul.' Overigens maken frontman Steve Augeri, gitarist Neal Schon, toetsenist Jonathan Cain, bassist Ross Valory en drummer Deen Castronovo op 'Generations' alle vijf hun opwachting als zanger. Op Arrow Rock Festival 2006 zullen ze dit ongetwijfeld ook doen.

Het is nog te vroeg om te bepalen of het Arrow Rock Festival 2006 een ééndaags of een meerdaags evenement wordt. Zeker is dat zowel de oude als de nieuwe klassiekers van Journey op zaterdag 10 juni 2006 zullen galmen over de weide in Lichtenvoorde. Welke acts er nog meer komen en informatie over de kaartverkoop maken we in een later stadium bekend. Bezoekers van het Arrow Rock Festival 2006 zijn sowieso welkom op de bijbehorende gezelligste camping van Nederland!

Voor meer informatie over Arrow Rock Festival 2006: www.arrowrockfestival.nl.

ARROW ROCK FESTIVAL 2006

Zaterdag 10 juni 2006 - De Schans, Lichtenvoorde

Noot aan de redactie (