Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Poezie en muziek in Buren

Buren, 20 april 2006

In juni is een bijzonder en verrassend programma te beluisteren in het oude stadje Buren.. Op zaterdag 10 juni klinkt een samenspel van poezie en muziek door Gerard Zuyderhof (klarinet, basklarinet en stem) en Maaike Gerritsen (viool en altviool). Zij brengen gedichten van onder meer Kopland, Matsier en Gerhardt en muziek van Mozart, Bach, Manneke en anderen. Het concert maakt deel uit van een reeks, georganiseerd door Stichting Muziek in Buren.

Het concert vindt plaats in de monumentale St Lambertuskerk en het begint om 20 uur. Het is een van de festiviteiten in Buren tijdens de maandelijkse kunstroute Buren B!zonder, Kunst op lokatie. Tijdens het weekend van 10 juni zijn 20 ateliers van kunstenaars te bezoeken in de verschillende kernen van de gemeente Buren. Openingstijd is van 13 tot 18 uur. Informatie over deze kunstroute is te vinden op www.kunstoplokatieburen.nl.

Kaarten voor het concert zijn te bestellen via e-mail: buren@myrealbox.com. De kaarten liggen voor aanvang van een concert klaar bij de ingang. De toegangsprijs is E 10,00. Voorafgaand aan een concert is koffie en thee verkrijgbaar. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

---------