RTL Group

'Staatsloterij presenteert: Inpakken en Wegdromen' Op zaterdag 10 juni laat RTL 4 droomwensen uitkomen in het nieuwe programma Staatsloterij Presenteert: Inpakken en Wegdromen. Presentatrice Sylvana Simons reist af naar het buitenland met twee bijzondere mensen. Door omstandigheden is hun leven drastisch veranderd, wat precies de reden is dat zij nu een heerlijke, onbezorgde vakantie verdienen.

In deze eerste uitzending staan Rob en Monique centraal. De langdurige ziekte van Monique heeft een vakantie voor het stel tot nu toe altijd in de weg gestaan. Sylvana brengt hier resoluut verandering in en neemt hen mee naar het land waar de optimistische Monique jaren geleden was en sindsdien enorm naar terug verlangt: Italië. Daar worden de twee compleet in de watten gelegd, genieten ze van alle luxe en blijven de verrassingen zich aandienen. Zo gaat Monique shoppen in Milaan, waar ze een jurk van een beroemd modehuis krijgt aangeboden, en wordt Rob getrakteerd op een ritje in een Ferrari. Verder genieten ze van een romantisch diner aan het sfeervolle Gardameer en zijn hun familie en vrienden overgevlogen voor een supriseparty, met een optreden van zangeres Do, in de luxe villa waar Rob en Monique verblijven. Kortom, veel mooie momenten, emoties en tranen van vreugde, waardoor het zeker een vakantie is om nooit te vergeten.

Naast al belevenissen van Monique en Rob, zijn tevens de trekkingen van de Staatsloterij te zien, met ook de mogelijkheid tot het winnen van de jackpot van 6.000.000,--.

RTL 4 laat op maandag 10 juli en donderdag 10 augustus wederom dromen van landgenoten in vervulling gaan in nieuwe uitzendingen van 'Staatsloterij Presenteert: Inpakken en Wegdromen'.

Uitzending: RTL 4, zaterdag 10 juni, van 21.00 uur tot 22.00 uur.
---

---------------------------------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, persdienst RTL Nederland via tel. (035) 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl. Fotos zijn op te vragen bij de afdeling Mediadocumentatie, tel 035-6718553.

© 2006 RTL Nederland / IP