AutoRai

Hyundai voorspelt stralende zomerdag op 10 juni

(6/6/2006)
Het vakantieseizoen is weer aangebroken en ook Hyundai heeft de zomer in de bol. Om de auto helemaal vakantieklaar te maken, biedt het succesvolle Koreaanse automerk op zaterdag 10 juni a.s. een speciale vakantiecheck aan voor slechts 1 euro. Hyundai-rijders die deze dag bij de Dealer/Erkend Reparateur langskomen, maken bovendien kans op een nieuwe Hyundai Getz of één van de vele andere fantastische prijzen. Voor de kinderen is er een speciale actie, met als hoofdprijs een reis naar Legoland.
De vakantiecheck wordt alleen op zaterdag 10 juni a.s. uitgevoerd voor het symbolische bedrag van ⬠1â. Overigens gaat de volledige opbrengst van deze actie naar goede doelen, die de Hyundai-Dealer/Erkend Reparateurs zelf mogen uitkiezen. Naast de speciale vakantiecheck heeft Hyundai nog veel meer aantrekkelijke aanbiedingen in petto. Navigatiesystemen, auto-entertainment en andere praktische accessoires zijn bijzonder voordelig geprijsd.

Prijzenacties
Een volledig overzicht van alle aanbiedingen staat in de actiekrant Hyundai Vakantievoordeel die de Hyundai-rijders binnenkort ontvangen. Daarin zitten ook twee unieke nummerkaarten, één voor volwassenen en één speciaal voor de kinderen, waarmee fantastische prijzen te winnen zijn. Wie op zaterdag 10 juni a.s. naar de Hyundai-Dealer/Erkend Reparateur gaat, ziet meteen of hij het winnende lotnummer heeft voor een lederen interieur met stoelverwarming, Pioneer entertainmentsysteem, Blaupunkt-navigatie, Twinny Load Easy, TomTom, of één van de vele andere prijzen.

Hyundai Getz en reis naar Legoland
Wanneer de kaart wordt achtergelaten in de daarvoor bestemde box maakt de klant bovendien kans op de absolute hoofdprijs. Voor de volwassenen is dat een nieuwe Hyundai Getz ter waarde van ⬠10.995,â, terwijl kinderen tot en met 14 jaar een geheel verzorgde reis naar Legoland voor het hele gezin ter waarde van ⬠1.500,â kunnen winnen. Het kinderprijzenpakket bevat verder onder meer een X-Box 360, PSP, Nintendo DS, diverse Lego-sets en Disney dvdâs.

Hyundai Getz
Met de nieuwe Hyundai Getz gooit Hyundai hoge ogen in het B-segment. De compleet vernieuwde Getz staat sinds oktober vorig jaar bij de Hyundai-dealers. Het temperamentvolle uiterlijk, de krachtige motoren en de modernste veiligheidsvoorzieningen maken de Getz nog completer, comfortabeler en vooral leuker dan zijn voorganger. De Hyundai Getz is al leverbaar vanaf ⬠10.995,â.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster