Gemeente Etten-Leur

Etten-Leur in RTL4-programma Bestemming Nederland

Zie ook


* Link naar de website van Bestemming Nederland (RTL4)

Op zaterdag 10 juni aanstaande gaat het RTL4-programma Bestemming Nederland over Zuidwest-Brabant. En daarin mag Etten-Leur natuurlijk niet ontbreken.

Etten-Leur in RTL4-programma Bestemming Nederland

Op zaterdag 10 juni aanstaande gaat het RTL4-programma Bestemming Nederland over Zuidwest-Brabant. En daarin mag Etten-Leur natuurlijk niet ontbreken. Stella Gommans presenteert het bezoek aan Etten-Leur en Halderberge. Zij volgt twee zussen die deze regio bezoeken en leren kennen. De uitzending begint om 18.55 uur en wordt op zondagochtend 11 juni rond 9.00 uur herhaald.

Op 13 mei jongstleden zijn er opnamen gemaakt in Etten-Leur en in Halderberge. In Etten-Leur zijn er sfeerbeelden gemaakt van het gezellige, nieuwe Winkelhart. Bovendien worden de bezoekers en de kijkers door Van Gogh-gids Cor Kerstens langs enkele typerende Vincent van Gogh-locaties in het centrum gevoerd. Ook is er in het Heemkundig Museum Jan uten Houte in het Sint Paulushofje gefilmd.

Halderberge is in de aflevering het vertrekpunt. Er wordt onder andere een bezoek gebracht aan de basiliek in Oudenbosch en aan Vliegveld Seppe in Bosschenhoofd.

Verder wordt er in deze aflevering van Bestemming Nederland aandacht besteed aan het fietsroutenetwerk door regiobewoner René Bastiaansen. Aandacht is er onder andere voor Willemstad, Bergen op Zoom en de Brabantse Wal. Ook wordt er door een gezin een uitstap gemaakt naar de Efteling.

Vacatures
Week in....week uit
Uit in Etten-Leur

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl