Spugend terug naar WK 1990 bij The Amsterdam Dungeon

The amsterdam dungeon

PERSBERICHT

Amsterdam, 8 juni 2006

Mensen met lef spugend terug de voetbalgeschiedenis in bij The Amsterdam Dungeon

Geen WK koorts of gewoon een hekel aan voetbal? Voetbal juist heel erg leuk, maar is afreageren nodig na een spannende wedstrijd? Vanaf zaterdag 10 juni kan iedereen tijdens de gehele WK periode al zijn voetbal frustraties kwijt en dit wordt op een gruwelijke manier gedaan bij The Amsterdam Dungeon...... spugend terug in de oude tijd. Als je het lef hebt tenminste!

Twaalf jaar geleden 24 juni 1990 is de datum die de meeste Nederlanders en Duitsers zich zullen herinneren. Nederland speelde tegen Duitsland tijdens dit WK. Rudi Völler schudde op deze dag het spuug uit zijn blonde krullen dat zojuist uit de mond van Frank Rijkaard was gekomen.

Met dit in het achterhoofd zal er bij The Amsterdam Dungeon een WK pop gekleed in een Duits voetbal tenue te zien zijn en iedereen die zich gefrustreerd voelt, mag zich bij ons voor één keer voelen zoals Frank Rijkaard zich gevoeld heeft in 1990. Heb jij het lef ervoor?

'The Amsterdam Dungeon staat bekend om de griezelige en angstaanjagende geschiedenis in de kerkers van de oude kerk in Amsterdam, maar deze actie is inderdaad heel griezelig en vergaand,'geeft Nicole de Klerk, marketing manager toe. 'Dit is een ook stukje geschiedenis. We willen de pijn wel iets verzachten voor onze Duitse bezoekers. Al onze Duitse bezoekers krijgen daarom 50% korting bij een kaartje aan de kassa'.


Noot voor de redactie,