Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Mei 2006

Spectaculaire finish 9e Kikkerrit

De Kikkerrit is inmiddels uitgegroeid tot een populair Oldtimer evenement in Zuid Holland, met deelnemers uit alle delen van Nederland en zelfs daarbuiten. Op zaterdag 10 juni is het tijd voor alweer de 9e editie van de Oldtimer Kikkerrit. De route door het Groene Hart van Zuid-Holland zal van start gaan in Hazerswoude en dit jaar spectaculair eindigen in Rotterdam.

Finish in Rotterdam
Dit jaar zal er geen defilé zijn in Boskoop, zoals in voorgaande jaren. Samen met hoofdsponsors Volvo Hooftman Autobedrijven en de Van Uden Group is besloten dit jaar de Kikkerrit te laten eindigen in Rotterdam. Het blijft nog even een verrassing voor de deelnemers wat dit verder in zal houden.

Aanmelden en programma

Potentiële deelnemers in het bezit van een Oldtimer personenauto kunnen zich nog tot 1 juni aanmelden. De Oldtimer mag géén legervoertuig zijn en moet altijd een bouwjaar van vóór 1960 hebben om deel te mogen nemen. Het inschrijfgeld is E20,- per auto ongeacht het aantal inzittenden. Voor dit bedrag kunnen de deelnemers onder andere eten en drinken onderweg verwachten tijdens de verschillende stops.

Aanmelden

Via www.kikkerrit.nl kunt u zich eenvoudig online aanmelden. Bovendien kunt u hier ook foto's en verdere informatie over de kikkerrit vinden. Aanmelden kan ook per email: info@kikkerrit.nl of telefonisch, via tel. nr. 0172-216305. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie, vraagt u naar Carla Rijnbeek.

Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht