Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Juni 2006

Enorme belangstelling 9e Oldtimer Kikkerrit

De organisatie van de Kikkerrit heeft dit jaar meer aanmeldingen ontvangen dan ooit tevoren. Het belooft op 10 juni a.s. dan ook een spectaculair evenement te worden. In samenwerking met hoofdsponsors Volvo Hooftman Autobedrijven en de Van Uden Group zal voor de deelnemers een spectaculaire finish voorzien zijn in Rotterdam.

De Kikkerrit trekt al jaren een gevarieerd deelnemersveld van hoog niveau aan, bestaande uit echte oldtimer liefhebbers. Doel van de rit is niet alleen de mooiste plekjes van het Groene Hart van Nederland aan te doen maar ook te zorgen voor een gezellige dag waar deelnemers met plezier aan terug zullen denken.

Start

Belangstellenden kunnen bij de start de auto's komen bekijken. Vanaf 8.00 uur verzamelen de klassiekers op het terrein van Ton Rijnbeek Boomkwekerijen aan de Loeteweg 4A te Hazerswoude. Omstreeks 9.30 uur zullen de deelnemers beginnen aan hun 125 kilometer lange tocht.

Stops onderweg

De Oldtimers van de Kikkerrit zullen tijdens de 1e stop in Schoonhoven bij Volvo Hooftman van 11.00 uur tot 12.00 uur te bewonderen zijn. Er is ook een 2e stop in Hoornaar bij Verspui Garagebedrijf. Hier staan de automobielen van 13.00 uur tot ca. 14.00 uur. De rit finisht in Rotterdam, waar de deelnemers een spectaculaire afsluiting van de bijzondere dag te wachten staat.

Voor meer informatie over de Kikkerrit, kijk op www.kikkerrit.nl of neem contact op met Carla Rijnbeek, tel. 0172-216305.

Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht