Chapeau beeld voor wijkvereniging Seghwaert Op Dreef

De wijkvereniging Seghwaert Op Dreef ontvangt deze keer het unieke Chapeau beeld als dank voor zijn inzet voor de veiligheid en de leefbaarheid in de wijk Seghwaert.

Met meer dan 1100 leden is de wijkvereniging de grootste wijkvereniging van Zoetermeer. De vereniging is zeer actief op het gebied van het verbeteren van de woonomgeving, het bevorderen van de participatie en de sociale cohesie in de wijk Seghwaert. Via het uitreiken van dit beeld wil de gemeente de tientallen vrijwilligers die deel uitmaken van de vereniging, bedanken voor hun tomeloze inzet gedurende vele jaren.

Mede door deze inzet is de gemeente in staat om in te spelen op actuele ontwikkelingen in de wijk en kunnen activiteiten samen worden opgezet.

`Chapeau beeld'
Het `Chapeau beeld' is een initiatief van de gemeente Zoetermeer. Met dit gebaar wil de gemeente haar waardering uitspreken voor mensen die zich inzetten voor de veiligheid en leefbaarheid in de wijk en daarmee een flinke betrokkenheid met hun leefomgeving ten toon spreiden. Elke maand ontvangt een inwoner (of -organisatie) van een andere wijk een beeld.