Politie Zeeland

Berichten Politie Zeeland

O-2309-2006 Rijden onder invloed, Goes
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.50 uur is een 21-jarige automobilist uit Nispen, aan de Oostwal in Goes, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,1 maal teveel had gedronken. Omdat de man beginnend bestuurder is, is zijn rijbewijs ingevorderd.

Z-2310-2006 Aanhoudingen in verband met mishandeling
In de nacht van vrijdag op zaterdag, tussen 03.00 uur en 03.20 uur, is een
25-jarige man uit de gemeente Hulst, aan de 's Gravenhofstraat in Hulst mishandeld.
De 25-jarige man en een vriend van hem hadden rond 02.50 uur, in een horecagelegenheid aan de Grote Bagijnestraat in Hulst, onenigheid/een woordenwisseling met twee mannen gehad.
Toen ze, na vertrek uit de gelegenheid, over de 's Gravenhofstraat liepen kwamen ze de twee mannen, met wie ze eerder onenigheid hadden gehad, tegen.
De 25-jarige man werd, na een kort gevecht, door een van hen met een knuppel geslagen en door de ander bedreigd (hij was in het bezit van een op een zwaard lijkend voorwerp).
De 25-jarige man hield aan de mishandeling verwondingen aan zijn hoofd over en moet zich hiervoor onder doktersbehandeling laten stellen.
In verband met de mishandeling heeft politie Zeeland dezelfde nacht twee 20-jarige mannen uit de gemeente Hulst aangehouden.

W-2311-2006 Winkeldiefstal, Vlissingen
Vrijdagavond rond 20.20 uur is een 32-jarige man uit Middelburg, in de Edah aan de Glacisstraat in Vlissingen, aangehouden wegens winkeldiefstal.
De man had drie tubes tandpasta weggenomen.

O-2312-2006 Eenzijdig ongeval, Goes
Zaterdagochtend rond 07.25 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Goes een eenzijdig ongeval plaats.
Een 31-jarige automobiliste uit Recklinghausen (D) reed over de Rijksweg A58, gaande in de richting van Middelburg.
Door onbekende oorzaak raakte de auto in de berm, botste tegen de vangrail en kwam in een sloot aan de rechterzijde van de weg tot stilstand.
De vrouw en haar 1-jarige dochtertje bleven ongedeerd; de 29-jarige man uit Recklinghausen, die naast de vrouw zat, hield aan het ongeval schaafwonden en pijn aan rug en schouder over. De auto raakte totaal vernield.