Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland Eefde - rijden onder invloed

De politie kreeg in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 juni rond 00.45 uur een melding van een beschonken bestuurder. Agenten stelden een onderzoek in en zagen de automobilist, een 42 jarige man uit Lichtenvoorde, rijden over zowel de linker- als de rechterhelft van de Kapperallee. De man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar weigerde hij mee te werken aan de ademanalyse. De man is recidivist. Tegen hem is procesverbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Voorst - stelen van verkeersborden

In de nacht van vrijdag 9 juni op zaterdag 10 juni rond 02.15 uur is op de Rijksstraatweg in Voorst een 19 jarige Voorstenaar aangehouden omdat agenten hem tijdens surveillance weg zagen lopen met een verkeersbord. Toen de agenten de auto hadden gekeerd en de jongen aanspraken, had hij zich inmiddels bij een groepje gemengd en wilde hij niet zeggen waar hij het verkeersbord had gelaten. De jongen werd daarop aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Warnsveld - snelheidscontrole

Tijdens een snelheidscontrole op de Vordenseweg in Warnsveld heeft de politie 7 automobilisten beboet. De controle vond vrijdag 9 juni rond het middaguur plaats. De toegestane snelheid op de Vordenseweg is 80 km/uur, de hoogst gemeten snelheid was 90 km/per uur.

Laren (gld) - snelheidscontrole

De politie heeft vrijdag 9 juni rond het middaguur op de Ooldselaan in Laren 26 snelheidsovertredingen geconstateerd. De toegestane snelheid is 60 km/uur en de hoogst gemeten snelheid was 91 km/uur. De overtreders kunnen een bekeuring tegemoet zien.

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Simone Boosman 055 - 548 66 48