* Home

* Nieuws

* Heren Competitie

* Dames Competitie

* Klassementen

* Play offs

* Promotie/degradatie

* Hockey op TV

* Overig

* Seizoen 2004-2005

10-6-2006 : Van Essevelt terug op oude nest

Paul-Frederik van Esseveldt keert terug naar Kampong. De ex-international speelde de laatste vier jaar voor Amsterdam en heeft besloten om zijn hockeyloopbaan bij zijn oude club af te sluiten. Coach Reinoud Wolff van Kampong is dolblij met de nieuwe aanwinst.

Van Esseveldt heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij eventueel terug zou keren bij zijn oude club als ze weer in de Rabo Hoofdklasse zouden spelen. Wolff denkt de aanvaller goed te kunnen gebruiken. 'Hij heeft zich bij Amsterdam natuurlijk uitstekend ontwkkeld en droeg het afgelopen seizoen ook niet voor niets de aanvoerdersband.'

International
Routinier Van Esseveldt is de tweede aanwinst van Kampong. Eerder werd al bekend dat de Nieuw-Zeelandse international Dear Warrin Couzins komend seizoen voor de Utrechtse promovendus zou gaan spelen. Kampong hoopt op nog twee versterkingen. Al met al doet de Utrechtse club er alles aan om na de snelle promotie een goed figuur te slaan in de Rabo Hoofdklasse. (JB)

---

RC Polo aast...
Jamie Dwyer heeft een verbintenis afgesloten met het Spaanse RC Polo. Ondertussen gaat Bloemendaal er van uit dat de spits op 't Kopje blijft.

Lees meer >>
Oranje Zwart...
Oranje Zwart heeft afscheid genomen van Jay Stacy. De Australiër keert terug naar zijn vaderland om een huis te bouwen.