Ingezonden persbericht

Profihair verovert ons land

Profihair neemt werk uit handen van de nederlandse chirurgen

DEVENTER, 20060610 -- Wereldwijd bekende haartransplantatie chirurg Dr. Tayfun Oguzoglu is in samenwerking gegaan met ons nederlandse onderneemster Yasemin Çetin.


Medische reizen naar Turkije


Voortreffelijk alternatief voor een lage prijs


De Nederlandse gezondheidszorg dreigt onbetaalbaar te worden.


Relatief eenvoudige ingrepen als haartransplantatie zijn schrikbarend duur. In het Turkse Istanbul worden deze ingrepen verricht voor minder dan de helft van wat je in Nederland kwijt bent, terwijl de kwaliteit minimaal gelijkwaardig en in veel gevallen zelfs beter is dan in ons land. En je krijgt nog een leuke vakantie op de koop toe!


Dr.Tayfun Oguzoglu heeft een exclusieve overeenkomst gesloten met Yasemin Çetin Profihair tevens ook de oprichster van Coupe di Capelli te Deventer. Zij coördineert en verzorgt de medische reizen naar Istanbul.


Wie bijvoorbeeld haartransplantatie wil ondergaan, moet daarvoor bij een Nederlandse en Belgische instituten vaak duizenden euro's neertellen. Dat maakt het Turkse alternatief wel zeer aantrekkelijk.


In Istanbul betaal je voor dezelfde ingrepen ruim de helft minder. "En daar is de vlucht naar Istanbul bij inbegrepen. Dat het zoveel goedkoper is, komt doordat het arbeidsloon in Turkije veel lager is dan in Nederland.


Voor meer info kunt u ook kijken op www.profihair.com




y.cetin