One Year Anniversary of Hipsters

Hipsters viert feest

ROTTERDAM, 20060601 -- Alweer een jaar lang kan je iedere tweede zaterdag van de maand alle remmen los laten. Laat je oud vel in de kast liggen en genieten van je jeugdigheid. Blijheid. Vrolijkheid. Roem aan degene die op middelbare leeftijd zijn haren los gooit. Doorgaan, zoals in de oude Now&Wow tijden. Wezenloos de handjes in de lucht. Blèren tot je erbij neervalt en dan nog doorgaan. De gouden ouden zullen de jonkies het leren.


Tijdens de One Year Anniversary of Hipsters zal een ode uitgebracht worden aan alle feestbeesten. Jij als publiek bent het stralende middelpunt. Passie. Intimiteit. Lust. Een geborgen sfeer waarbij jij nog langer niet aan thuis denkt. Het gevoel van echt uitgaan ervaren. Aan al je lusten en verlangens zal voldaan worden tijdens de One Year Anniversary of Hipsters. Doe je ogen dicht en laat je verleiden.

Tot in de vroege uurtjes zullen de zweetdruppeltjes van je hoofd parelen, want stilstaan is geen optie. Met dj's als Joey Daniel, Sidney Samson en Cleon Macnack in de Now zal dit geen probleem zijn. Eveneens in de Superwow zal het voor de liefhebber van funky hiphop watertanden worden. Deze avond zullen Isis Valentine en Marichino achter de decks hun kunsten aan je vertonen. Losgaan voor old-time-sake. Jij kunt hier aan deelnemen. Laat deze gouden kans dan niet aan je voorbij gaan. Party like you never did before!


ONE YEAR ANNIVERSARY of HIPSTERS
Now:
Joey Daniel
Sidney Samson
Cleon Macnack

Superwow:
Isis Valentine
Marichino




Now&Wow