Ingezonden persbericht


Amersfoort, 12 Juni 2006
NIEUWSBERICHT

Conceptronic introduceert 2 nieuwe Entertainment oplossingen om digitale èn analoge TV te kijken op een PC of notebook.

Bekijk en neem eenvoudig digitale (DVB-T Free-to-Air) en analoge TV kanalen tegelijkertijd op.

Digitale & Analoge TV kaart oplossing Met een van beide kaarten kunt u genieten van het bekijken (en opnemen) van digitale (DVB-T Free-to-Air) en analoge TV zenders, tegelijkertijd! De kaart kan gebruikt worden met de externe antenne of in combinatie met een kabel­TV antenne.

De meegeleverde software ondersteunt video en kanaal functies. Ook kunt u de TV kaart gebruiken om analoog video materiaal (van filmcamera / video recorder) vast te leggen op uw computer!

PC kaart voor notebooks (CTVCOMBOC)
De PC kaart oplossing is de perfecte TV oplossing tijdens uw vakantie of zakenreis!

PCI kaart voor desktop PC's (CTVCOMBOi)
Met de PCI oplossing voor desktops, kunt u luisteren naar FM radio en Teletekst kijken. Deze kaart is tevens voorzien van een afstandsbediening.

Naast de externe antenne en de software (en de afstandsbediening voor de CTVCOMBOi), vindt u een meertalige handleiding meegeleverd in de verpakking, zodat u snel kunt genieten van alle mogelijkheden van de kaart !

NEDERLANDSE KLANTEN:
De digitale ontvanger is uitsluitend geschikt voor ontvangst van Digital Free-to-Air kanalen, ook wel bekend als DVB-T FTA. In Nederland is vooralsnog alleen Nederland 2 als vrij kanaal te ontvangen. De ontvanger is NIET geschikt voor Digitenne of KPN TV in Nederland. Wanneer u in de grensregio woont is het wel mogelijk om eventueel beschikbare Duitse of Belgische DVB-T FTA zenders te ontvangen.

Conceptronic - het Europees geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op gebied van mobility & connectivity, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Conceptronic
2L International B.V. (a Tulip Company)
Postbus 150
3800 AD AMERSFOORT
Tel: +31 (0)33 ­ 45.49.450
Fax: +31 (0)33 ­ 45.49.460
E-mail: info@conceptronic.net
Internet: www.conceptronic.net

---- --