Genmab aanwezig op twee investeerdersconferenties

Genmab a/s

Genmab aanwezig op twee investeerdersconferenties

KOPENHAGEN, Denemarken, June 12 /PRNewswire/ --

Genmab A/S (CSE: GEN) kondigde vandaag aan dat zijn CEO, Dr. Lisa N. Drakeman deze week aanwezig zal zijn op twee investeerderconferenties. Dr. Drakeman zal 13 juni aanwezig zijn op de Goldman Sachs 27th Annual Global Healthcare Conference om 11:00 uur lokale tijd dat wordt gehouden in Dana Point in Californië en 14 juni op de Pacific Growth Equities 2006 Life Sciences Growth Conference om 09:30 uur lokale tijd in San Francisco in Californië.

Beide conferenties geven Genmab de gelegenheid investeerders bij te praten over de recente ontwikkelingen van het bedrijf, waaronder de start van het fase III-hoofdonderzoek naar HuMax-CD20(TM) (ofatumumab) voor de behandeling van patiënten met refractorische B-cel chronische lymfatische leukemie (CLL).

Een live-uitzending van Dr. Drakemans presentatie op de Pacific Growth Equities Conference komt beschikbaar op www.genmab.com en wordt daar ook opgeslagen voor herhaling.

Over Genmab A/S

Genmab A/S is een biotechnologisch bedrijf dat menselijke antistoffen maakt en ontwikkelt voor de behandeling van levensbedreigende en verzwakkende ziekten. Genmab heeft talloze producten in ontwikkeling voor de behandeling van kanker, infectieziekten, reuma en andere ontstekingsaandoeningen, en heeft als doel een breed portfolio te blijven samenstellen van nieuwe therapeutische producten. Op het moment heeft Genmab vele partners om toegang te krijgen tot de doelziekten en nieuwe menselijke antistoffen te ontwikkelen. Deze partners zijn onder andere Roche, Amgen en Serono. Een brede alliantie geeft Genmab toegang tot een serie eigendomstechnologieën van Medarex, Inc., waaronder de UltiMab(R)-platform voor de snelle creatie en ontwikkeling van menselijke antistoffen voor bijna alle doelziekten. Genmab heeft vestigingen in Kopenhagen, Denemarken; Utrecht, Nederland; Princeton, New Jersey in de VS en Hertfortshire in Groot-Brittannië. Voor meer informatie over Genmab, bezoek www.genmab.com.

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen. De woorden 'geloven', 'verwachten', 'anticiperen', 'van plan zijn' en 'plannen' en dergelijke uitdrukkingen zijn voorbeelden van toekomstgerichte verklaringen. Werkelijke resultaten of prestaties kunnen materieel afwijken van enige toekomstige resultaten of prestaties, uitgedrukt of bedoeld door dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren die de oorzaak zijn dat onze werkelijke resultaten of prestaties materieel afwijken, omvatten onder andere: risico's met betrekking tot productontdekking en -ontwikkeling, onzekerheden met betrekking tot de uitkomst en uitvoering van klinisch onderzoek waaronder onvoorziene veiligheidskwesties, onzekerheden met betrekking tot productie, het gebrek aan marktacceptatie van onze producten, onze onvermogen groei te beheren, de concurrerende omgeving in relatie tot ons bedrijfsgebied en markten, ons onvermogen voldoende geschikt en gekwalificeerd personeel aan te trekken en te behouden, de onuitvoerbaarheid of gebrek aan bescherming van onze patenten en eigendomsrechten, onze relaties met geaffilieerde entiteiten, veranderingen en ontwikkelingen in de technologie waardoor onze producten achterhaald raken, en andere factoren. Genmab neemt geen verplichting op zich de verklaringen aangaande de toekomst volgende op de publicatie van dit persbericht bij te werken, noch dergelijke verklaringen in relatie tot daadwerkelijke resultaten te bevestigen, tenzij dit door de wet wordt voorgeschreven.

Genmab(R); het Y-vormig Genmablogo(R); HuMax(R); HuMax-CD4(R); HuMax-EGFr(TM); HuMax-Inflam(TM); HuMax-CD20(TM); HuMax-TAC(TM); HuMax- HepC(TM) en HuMax-CD38(TM) zijn allemaal handelsmerken van Genmab A/S.

UltiMAb(R) is een handelsmerk van Medarex, Inc.

Website: www.genmab.com