Gemeente Tilburg

Nummer 06276GO, juni 2006

Herinrichting IJzerstraat en Telegraafstraat

Uitnodiging bewonersavond 13 juni 2006 om 19.30 uur

De bouw van het project Pieter Vreedeplein vordert. De gemeente wil de straten die het project omringen op een kwaliteitsniveau brengen dat aansluit bij de uitstraling van het nieuwe woon-winkelproject. De Magazijnstraat, IJzerstraat en Telegraafstraat worden daarom opnieuw ingericht. Uitgangspunt hierbij is het kwaliteitsniveau zoals dat elders in de binnenstad is gehanteerd bij de herinrichting van de straten (natuurstenen banden en gele gebakken klinkers in rijbaan en voetpaden).

Voor de Magazijnstraat is het ontwerp vorige jaar al gepresenteerd. Het ontwerp voor de Telegraafstraat en de IJzerstraat is nu ook gereed.

Informatieavond
Wij willen bewoners en bedrijven uit de IJzerstraat en Telegraafstraat graag informeren over de herinrichting van deze straten. Daarom bent u op dinsdag 13 juni van harte welkom op een informatiebijeenkomst over de herinrichting. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en vindt plaats in de bovenzaal van de Sociëteit Koninklijke Harmonie aan de Stationsstraat 26.

De gemeente presenteert dan de voorlopige ontwerpen. Wij willen graag met u van gedachten wisselen over deze voorstellen. Na de presentatie kunt u vragen stellen. Eventuele ideeën worden, als het mogelijk is, meegenomen in het definitieve ontwerp.

Meer informatie
Hebt u vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Joep Frenken, projectmanager. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 85 27. U kunt ook contact opnemen met Mark de Beer, projectleider openbare ruimte. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 86 47.


-----------------------


---- --