Politie Zeeland


---


W-2343-2006 Aanrijding personenauto en motorfiets
In Arnemuiden vond maandagavond om 19.27 uur een aanrijding plaats tussen een personenauto en een motorfiets op de kruising Muidenweg/Oranjeplaatweg.
De 37-jarige bestuurder uit Oost Souburg van de personenauto reed over de Muidenweg komende uit de richting Arnemuiden. Op het kruispunt sloeg hij linksaf en liet de hem tegemoetkomende 25-jarige bromfietser uit Arnemuiden niet voor gaan. De bromfietser raakte gewond aan zijn knie en is naar het ziekenhuis vervoerd.

Z-2344-2006 Fietsenkijkdag
Woensdag 14 juni is er op het politiebureau te Hulst een fietsenkijkdag.
Van 12.00 uur tot 17.00 uur en van 18.00 uur tot 21.00 uur kan men op vertoon van een kopie van de aangifte van diefstal komen kijken of hun gestolen fiets er wellicht bij staat.

W-2345-2006 Hennepkwekerij gevonden bij aanhouding
De politie Zeeland heeft dinsdag om 00.45 uur in Domburg in de J. W. Schuurmanstraat een man aangehouden wegens bedreiging met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.
De man had maandagavond een buurtgenote bedreigt en veroorzaakte overlast. Bij de aanhouding van de 30-jarige man uit de gemeente Veere trof de politie in zijn woning een hennepkwekerij aan. De 150 planten en apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. Ook werd in de woning een exact op een pistool gelijkend voorwerp in de vorm van een aansteker gevonden. De politie heeft ook hash en een xtc pil in beslag genomen.
Dinsdag stopte er een auto voor de woning van de 30-jarige aangehouden man. De 25-jarige bestuurder uit Middelburg, een bekende van de 30-jarige, bleek bij aanhouding 12 xtc pillen en hennep in zijn bezit te hebben welke in beslag zijn genomen.

---- --