1e persbericht van dinsdag 13 juni 2006

Berichten uit de regio

Eindhoven, 13-06-2006

Eindhoven: Politie arresteert vrouw op verdenking van autodiefstal

De politie heeft maandag om 21.45 uur op de Achtseweg Zuid een 37-jarige vrouw uit Eindhoven aangehouden. Ze wordt ervan verdacht op 6 juni tussen 01.00 en 04.00 uur een Hyundai bestelauto te hebben gestolen. Het voertuig stond geparkeerd in de Hastelweg. De vrouw is in verzekering gesteld voor nader onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt man aan met flessen drank

De politie heeft dinsdag om 4.40 uur op het Stationsplein een 31-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Een half uur eerder werd ingebroken bij een woning aan het Stratumseind. De man wordt hiervan verdacht. Bij de inbraak werden flessen alcoholische drank meegenomen. De woning werd betreden via de balkondeur. De man is ingesloten voor nader onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt man aan op verdenking van mishandeling

De politie heeft dinsdag om middernacht een 33-jarige man uit Eindhoven in de woning van zijn vriendin in Strijp aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 31-jarige Eindhovense vriendin kort daarvoor te hebben mishandeld. De man is ingesloten voor nader onderzoek.

Eindhoven: Politie arresteert verdachte van huiselijk geweld

De politie heeft op dinsdag om 7.15 uur een 31-jarige man uit Eindhoven in zijn woning in Woensel Noord aangehouden. Hij wordt ervan verdacht eind mei zijn 32-jarige ex-vrouw te hebben bedreigd in haar woning in Strijp. Ook zou hij vernielingen in de woning hebben aangebracht. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Helmond: Politie houdt twee ruziemakers aan

Maandag om 14.15 uur hield de politie op de Wederhof een 36-jarige man en een 17-jarige jongen uit Helmond aan. Ze waren beiden bezoeker van een openluchtzwembad en even daarvoor betrokken bij een ruzie. Een groepje jongeren waarbij de 17-jarige behoorde kreeg het aan de stok met de 36-jarige man. Over en weer werd gedreigd en gevochten. De 36-jarige man werd bij zijn aanhouding agressief en verzette zich. Uiteindelijk is hij meegenomen naar het bureau en in verzekering gesteld voor nader onderzoek. De jongen is na verhoor op het bureau vrijgelaten. Het Openbaar Ministerie bekijkt wat zijn straf moet worden.

Helmond: Diefstal uit woning

Tussen zaterdag 04.30 en maandag 13.00 uur werd ingebroken in een woning aan de Rembrandtlaan. Er werd, behalve gebruiksapparaten als een schuurmachine en een stepapparaat, ook elektronica meegenomen. Onder andere een laptop, dvd-speler, stereo en een webcam. De voordeur werd opengebroken.