Vlaamse overheid

Nieuwsbericht van de Vlaamse overheid van dinsdag 23 mei 2006

Seminarie "Strategische koers van een bedrijf: droom vooruit, handel nu"

Op woensdag 14 juni 2006 organiseert het Euro Info Centre van de Vlaamse Gemeenschap het gratis seminarie " Strategische koers van een bedrijf: droom vooruit, handel nu". De ondernemer en zijn bedrijf worden geregeld heen en weer geslingerd tussen heden en toekomst. Om vandaag te kunnen overleven moet het bedrijf de juiste toekomstkoers varen. In dat spanningsveld tussen heden en toekomst speelt de ondernemer de hoofdrol. Tijdens dit interessante seminarie krijgt u een antwoord op tal van vragen waarmee een ondernemer op dit terrein geconfronteerd wordt. Het seminarie begint om 10 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur, met aansluitend een broodjeslunch.

Tegelijkertijd is dit seminarie hét forum om nieuwe contacten te leggen en ideeën uit te wisselen tussen mensen met hetzelfde oogmerk: ondernemen en vooruitzien!

Waar?

Het seminarie vindt plaats in het Markiesgebouw, Markiesstraat 1 in Brussel. U kunt gratis parkeren in het Markiesgebouw.

Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Vermeld ook of u al dan niet aan de broodjeslunch deelneemt.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Vlaamse Euro Info Centre, Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Tel.: 02 553 38 77
Fax: 02 502 47 02
E-mail: euroinfocentre@vlaanderen.be