Gemeente Geertruidenberg


Openbare zitting adviescommissie voor bezwaarschriften

Op woensdag 14 juni 2006 houdt de vaste adviescommissie voor bezwaarschriften een openbare zitting. U bent hierbij van harte welkom.

Aan de orde komen de volgende zaken:


- Twee brieven van 23 maart 2006 waarbij bezwaar wordt aangetekend tegen het besluit van het College van Burgemeester en Wethouders, gepubliceerd in de gemeentekrant van 23 februari 2006. Hierin staat dat het college het voornemen heeft een vergunning te verlenen voor het oprichten van een magazijn aan de Centraleweg 3 te Geertruidenberg.


- Brief van 7 april 2006 waarin bezwaar wordt aangetekend tegen het besluit van de gemeenteraad van 23 februari 2006. Hierin staat dat de gevraagde vrijstelling ex artikel 19 lid 1 in combinatie met lid 4 WRO is geweigerd en dat besloten is geen medewerking te verlenen aan de bouwaanvraag.


- Brief van 28 april 2006, waarin bezwaar wordt gemaakt tegen het besluit van het College van Burgemeester en Wethouders van 21 maart 2006 om een tegemoetkoming te doen in de vervoerskosten voor het leerlingenvervoer.

De hoorzittingen beginnen om 19.00 uur in het gemeentehuis van de gemeente Geertruidenberg, Vrijheidstraat 2 te Raamsdonksveer. Voor iedere zaak is ongeveer een half uur gereserveerd. .