Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Australische Reli-Rock Band voor uitverkochte ijshockeyhal

Reli-Rock in Den Haag
Aanstaande woensdag 14 juni staat de wereldberoemde rockband Hillsong United in een uitverkochte Uithof in Den Haag. Maar liefst vijfduizend mensen zullen op deze dag helemaal opgaan in de muziek, maar niet voor de band Hillsong.....maar voor het aanbidden van de levende God! Hillsong United is een zogenaamde `reli-rock' band, oftewel religieuze rockmuziek, afkomstig uit de Hillsong Church in Australië. De stijl van Hillsong United is vernieuwend, gepassioneerd, rauw en puur waarbij het geluid van electrische gitaren de boventoon voert. Het zijn bands als Hillsong United die het bewijs leveren dat God met verschillende muziekstijlen aanbeden kan worden. En dat bewijs leveren zij wereldwijd! De band heeft net een tour door Zuid-Afrika en Europa achter de rug en na hun concert in Den Haag zullen zij later dit jaar onder andere nog in de Verenigde Staten spelen. Wat maakt de band Hillsong United zo speciaal? Youth Pastor Phil Dooley uit de Hillsong Church zegt: "Hillsong United is all about bringing together young people with a passionate desire to worship God and give their all to live for Him" (Het gaat Hillsong United om het samenbrengen van jonge mensen met een verlangen om God te aanbidden en hun leven volledig aan Hem te geven). Christelijke gemeente Sion Den Haag is de initiatiefnemer van dit evenement en pakt deze keer groot uit. Stond Hillsong vorig jaar nog in het eigen kerkgebouw, dit jaar is de Uithof afgehuurd zodat nog meer mensen vanuit heel Europa van het concert kunnen genieten. Pastor Erald v/d Ridder en initiatiefnemer Sytse v/d Wal van de gemeente Sion waren aangenaam verrast toen zij hoorden dat de tickets binnen slechts vier weken uitverkocht waren. Op woensdag is er meer te doen dan het concert bijwonen. Vanaf 14.30 gaan de deuren open om diverse workshops te volgen, gegeven door de Hillsong United leden en youth pastor Phil Dooley. Op deze manier wordt er een unieke gelegenheid geboden om een kijkje te nemen achter de schermen van Hillsong United.
Woensdag 14 juni 2006
Aanvang 19.30 uur
Eventhall `de Uithof'
Jaap Edenweg 10, Den Haag

www.hillsongunited.nl
www.siondenhaag.nl
/////////EINDE PERSBERICHT
Persinformatie:
Toegang op locatie na aanvraag via pr@siondenhaag.nl, uiterlijk voor 13 juni. Interviews alleen op aanvraag en publicatie na overleg. Meer informatie:
Sytse van der Wal, Eventcoördinator, hillsongunited@siondenhaag.nl Daniël de Vos, PR en Communicatie, pr@siondenhaag.nl Sion Den Haag
Postbus 19101
2500 CC Den Haag
Bezoekadres:
Binckhorstlaan 251
2516 BB Den Haag
www.siondenhaag.nl
info@siondenhaag.nl
pr@siondenhaag.nl


---- --